Ana Ularu a încheiat filmările la "Inferno": „Tom Hanks este o legendă“

Actriţa a încheiat recent filmările pentru lungmetrajul "Inferno", regizat de Ron Howard, în care deţine rolul secundar Vayentha, şi a declarat că partenerul său de platou Tom Hanks - protagonistul peliculei - este "o legendă, cu mare respect pentru actorie".

"În luna ianuarie am dat o probă şi am primit rolul", a declarat Ana Ularu pentru Mediafax despre cum a început aventura sa în lumea filmului "Inferno", al lui Ron Howard, despre care spune că este unul dintre cineaştii preferaţi ai Americii, care a pornit de la actorie şi, din acest motiv, are un fel aparte de a empatiza cu interpreţii rolurilor din filmele sale.

"Ron Howard este un regizor meticulos, apropiat de actori, cu o foarte mare atenţie la detalii", a mai spus actriţa, adăugând că filmările s-au desfăşurat în perioada aprilie - iunie, în Florenţa şi Budapesta, proiectul cinematografic ajungând acum în etapa de postproducţie.

Actriţa în vârstă de 30 de ani a vorbit şi despre cel mai cunoscut dintre partenerii săi de pe platourile de filmare ale acestei producţii, Tom Hanks, numindu-l "o legendă".

"Este un om foarte drăguţ şi un partener deosebit de lucru, cu un foarte mare respect pentru actorie şi interpretare", a adăugat aceasta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod