Andra lanseaza noua piesa, iar Corina face show ca in Mad Max la Media Music Awards!

Cei mai de succes artisti romani se vor afla joi seara la Sibiu pentru a participa la cea de-a patra editie a galei muzicale Media Music Awards. Cei peste 40.000 de spectatori din Piata Mare vor asista la un adevarat maraton de hituri si de show-uri senzationale si vor afla cine va castiga mult ranvitele trofee de cristal.
La Media Music Awards, Andra va avea, spre exemplu, prima aparitie pe scena dupa nasterea fetitei sale, Eva Maria. In plus, artista va lansa la Media Music Awards noua sa piesa, “Niciodata sa nu spui niciodata”.

Corina, la randul sau, pregateste un show exploziv, asa cum si-a obisnuit fanii de-a lungul carierei. De aceasta data, artista va pune un scena un show de tip warrior industrial paradise, ce ne va aminti de atmosfera din celebrul film Mad Max.

Media Music Awards 2015 va avea loc pe 3 septembrie in Piata Mare din Sibiu, acolo unde, incepand cu ora 19.30, pe o scena cu o deschidere de 60 de metri, vor canta cei mai in voga artisti ai momentului,peste 40 la numar: Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry,Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir, Tiberiu Albu siFameless.

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015.
Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Prin urmare, premiileMedia Music Awards reflecta succesul real al artistilor romani, ii premiaza pe cei mai iubiti de public si piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzari media si vizualizari pe internet.

Gala Media Music Awards va fi difuzata in direct de MTV Romania si Pro TV International.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod