Ana Mardare, in finala Festivalului Mamaia 2008

Facebook Twitter Comenteaza
Ana Mardare, in finala Festivalului Mamaia 2008

Ana Mardare va fi prezenta in finala Festivalului Mamaia 2008, sectiunea Creatie, pe data de 22 august. Piesa interpretata de Ana pentru concurs, "Ma intreb", este compusa de Tudy Zaharescu, pe versurile Mihaelei Stanciu. Piesa a fost primita cu entuziasm la preselectie, situindu-se pe locul trei in preferintele juriului.
 
In toamna acestui an, Ana isi continua proiectele participand la un important concurs de creatie in Statele Unite ale Americii, in Nashville.

In prezent artista este in studio si lucreaza la un nou album care va iesi pe piata cat mai curand.


Albumul de debut al artistei, "EU", a fost lansat in toamna anului 2007. Materialul contine 9 piese, un remix al piesei care da si titlul CD-ului plus un bonus track ce consta in 2 negative.

Pisesele de pe acest album sunt compuse de Tudy Zaharescu pe versurile lui Marius Florin Vaduva si Catalin Mihai Olaru, iar  piesele "Nu uita" si "Intoarce-te" se bucura de versuri compuse de Alexandru Andries.

Printre numele de referinta care au fost alaturi de Ana la lansarea albumului "EU" se numara Titus Andrei, Horia Moculescu, Alexandru Andries, Ionel Tudor si multi altii, artisti cu care tanara artista a colaborat de-a lungul anilor.
Albumul este distribuit in Romania de A & A Records.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod