"Amor pe contrasens", la Pro Cinema

6 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Pe 7 si pe 14 noiembrie, de la ora 22:00, Pro Cinema difuzeaza filmul "Amor pe contrasens" si "Amor pe contrasens 2". Regizate de Emilio Martinez - Lazaro, "un fel de Woody Allen al Spaniei", filmele "Amor pe contrasens" spun povestea unor tineri madrileni care cred ca "in fiecare om se ascunde un bisexual".

In anul 2001, regizorul Emilio Martinez - Lazaro a convocat o conferinta de presa pentru a anunta un nou proiect, "Amor pe contrasens".
La conferinta au venit doar cativa jurnalisti, care "incapeau in sufrageria casei mele", spune regizorul.

Cativa ani mai tarziu, Lazaro a vrut sa anunte continuarea filmului, "Amor pe contrasens 2" si s-a trezit cu mai multi jurnalisti prezenti decat sperase vreodata. "Aveam emotii si atunci, pentru ca nu stiam in ce ma bag", spunea Martinez - Lazaro, "dar acum am emotii si mai mari, pentru ca prima parte a filmului a creat asteptari la inaltimea carora trebuie sa ma ridic".

"Amor pe contrasens" a adus in cinematografe peste trei milioane de spectatori si a fost filmul spaniol de cel mai de succes al anului 2002.
Astfel, producatorii au hotarat sa realizeze si continuarea filmului, "Amor pe contrasens 2". "Pe langa succesul primei parti, un alt motiv de a face un nou film este ca mai aveam povesti de spus, iar personajele mai aveau multe de aratat", spune Martinez-Lazaro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod