Amna are plăceri vinovate, satisfăcute o dată pe săptămână

Amna este o împătimită a stilului de viaţă sănătos: ţine dietă, merge la sală, însă recunoaşte că o dată pe săptămână cade pradă ispitei şi se răsfaţă cu dulciurile franţuzeşti numite Macarons.

Este vorba de acele fursecuri din bezea de migdale, umplute cu cremă de diverse sortimente, fiecare costând un euro. Preferatele ei sunt cele cu cremă de trandafiri şi cele din lămâie şi busuioc.
 
“Am descoperit aceste dulciuri în miniatură într-o excursie la Paris. Iniţial, nu am ştiut ce sunt, dar m-a atras aspectul lor colorat.
Sunt irezistibile! După ce ai mâncat una, cu greu te mai poţi opri”
, spune Amna care, în mod normal, este foarte atentă la silueta ei.
Antrenată de instructorul Robert Dinescu, solista are o dietă destul de strictă, din care nu lipsesc fructele şi legumele proaspete, migdalele, nucile şi fresh-urile.

Cu toate acestea, o dată pe săptămână, nu îşi mai reprimă “plăcerile vinovate”. “Când nu mai rezist şi îmi este poftă de ceva dulce, mănânc ciocolată neagră. Totuşi, mi s-a spus că ceea ce este în cantităţi mici nu are cum să îngraşe, aşa că îmi satisfac pofta cu Macarons.
Preferatele mele sunt cele cu cremă de trandafiri şi cele din lămâie şi busuioc, iar, mai nou, am descoperit că există Macarons cu aroma de cocktail-uri:  Mojito, Pina Colada, Cosmopolitan sau Sex on the Beach”
, spune artista.

De curând, Amna şi-a lansat un nou single, “Feel Alone”, o piesă antrenantă al cărei mesaj este: “nimeni nu ar trebui să se simtă singur”.
1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod