Amna a cântat cu sosia lui Chris Brown la Bacău

6 August 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Amna a cântat cu sosia lui Chris Brown la Bacău

Amna a susţinut aseară un super recital pe scena Romanian Music Awards de la Bacău. Artista care a cucerit România, Balcanii şi Polonia cu hitul său “Tell Me Why” şi-a surprins fanii cu un duet de senzaţie. 

După ce a interpretat cunoscutul hit internaţional, artista a urcat pe scenă alături de Anthony Icuagu, cel considerat de mulţi drept sosia celebrului Chris Brown. Împreună au interpretat piesa “Esta Noche”, pe care în varianta originală artista o cânta cu polonezul Borys.

Amna a fost luată prin surprindere de primirea călduroasă pe care i-au rezervat-o fanii din Bacău.

Artista a fost aclamată de mii de fani la apariţia pe covorul roşu şi a semnat autografe vreme de 60 de minute.
“Nu am cuvinte să descriu primirea pe care mi-au făcut-o fanii din Bacău. A fost realmente copleşitor. Nu am putut pleca de pe covorul roşu până când nu am semnat autografe şi nu m-am fotografiat cu fiecare în parte. Toată nebunia a durat mai bine de o oră”, declară Amna.

“Eu şi Anthony suntem buni prieteni şi colaborat de mai multe ori până acum. Am cântat împreună, iar publicul a fost foarte cald.
Când au început primele acorduri din piesa <<Tell Me Why>> toata lumea din piaţa ştia versurile şi  cânta odată cu mine. A fost un moment foarte frumos”, mai povesteşte Amna.

Artista se afla acum pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru viitorul ei single, ce va fi lansat saptămâna viitoare. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod