Amalia Năstase: „Cum ar fi să mă vedeţi bându-mi cafeaua cu Ilie, dis-de-dimineaţă?“

Însărcinată în opt luni, fosta soţie a lui Ilie Năstase ţine legătura cu el de dragul celor două fete pe care le au împreună, dar a mărturisit că nu se vizitează.
"Fetele noastre sunt în clasa a şaptea, respectiv a patra, amândouă la Şcoala Americană. Ilie Năstase nu ne vizitează... Cum ar fi să mă vedeţi bându-mi cafeaua cu Ilie Năstase, dis-de-dimineaţă?! Altfel, vorbim, se întâlneşte cu fetele lui aproape în fiecare zi, dar nu vine la mine acasă. De ziua lor le face cadouri, aşa cum ar trebui să fie toţi taţii", a spus Amalia Năstase pentru ziarulring.ro.

Amalia are o relaţie cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu. Cei doi vor avea un copil peste o lună.

"Voi avea un băieţel într-o lună.
N-am ales încă un nume pentru cel mic, ne mai gândim. N-am cumpărat nici pătuţ şi nici lucruşoare pentru viitorul copil, pentru că mai e timp. Nu discut acum dacă voi mai fi mireasă. Deocamdată naştem şi după aceea mai vedem ce facem... Viitorul meu soţ îmi iubeşte fetele, normal, toată lumea iubeşte copiii. Le cumpără şi el cadouri, mergem la film împreună"
, a dezvăluit Amalia.

Ilie şi Amalia Năstase au divorţat în 2010, după un mariaj de şapte ani. Cei doi au împreună două fiice, Emma şi Alesia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod