Alina Sorescu implineste azi 28 de ani! Va sarbatori de trei ori

Alina Sorescu implineste azi 28 de ani. Aniversarea de anul acesta este cu atat mai speciala cu cat este prima pe care o intampina in ipostaza de mamica. Artista va sarbatori azi de trei ori: este propria aniversare, fetita ei tocmai a implinit sase luni, iar nasul de botez isi serbeaza, la randul lui, ziua de nastere. Prin urmare, vor da o mare petrecere la un restaurant din Bucuresti.

"E prima mea aniversare de cand sunt mama, asa ca anul acesta va fi totul mai special. Un cadou am primit deja: acum cateva zile Elena Carolina a spus primul ei cuvant si acela a fost chiar "mma-mma". Am simtit o fericire nemarginita! In preajma zilei mele de nastere mai sunt cateva motive de sprbptoare - Carolina implineste 6 luni si este si aniversarea nasului ei de botez, asa ca vom petrece cu parintii si rudele apropiate la un restaurant in Bucuresti", declara artista.

Alina Sorescu s-a nascut pe 14 iulie 1986 in Bucuresti si, de la varsta de patru ani a facut parte din grupul MiniSong, condus de regretatul Ioan Luchian Mihalea.

Intreaga copilarie si-a petrecut-o in lumina reflectoarelor, pe scena si la televiziune.

A lansat primul album la varsta de 11 ani si a avut chiar un turneu international in tari din Vestul Europei. A prezentat o serie lunga de emisiuni TV si chiar festivalul Cerbul de Aur. Acolo l-a cunoscut pe designerul Alexandru Ciucu cu care s-a casatorit in anul 2010. In luna ianuarie 2014, artista a adus pe lume primul ei copil, o fetita pe care a botezat-o, in luna mai, Elena Carolina.  In paralel cu activitatea ei muzicala si de televiziune, Alina Sorescu a lansat Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica ce ii poarta numele, unde au studiat pana acum sute de copii talentati.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod