Alina Puşcaş, declarație șocantă despre bebelușul ei: „Parcă era un străin”

Vedeta a mărturisit că a avut o „senzaţie bizară”, atunci când și-a ţinut copilul în braţe pentru prima dată.

Vedeta a vorbit pentru emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, despre viața de mamă și despre cum a schimbat-o această experiență. Ea a spus că la început a avut un sentimen ciudat.

"A fost o o senzaţie foarte bizară, pentru că ştiam că e al meu, totuşi parcă era un străin până la urmă. Da, l-am purtat 9 luni în burtică... A fost un moment şocant pentru mine. Ulterior, când am început să-l alăptez, să îl ţin mai des în braţe, să petrec ore şi ore cu el, atunci a venit acel sentiment de iubire", a spus ea.

Alina Pușcaș a menționat că nu a avut depresie postnatală, pentru că nu a stat foarte mult timp acasă după ce a născut.

"Nu am avut nicio depresie. Am avut şi inspiraţia să mă întorc foarte repede la muncă", a explicat vedeta.

Prezentatoarea TV a spus că prima lună după ce a născut a fost cea mai solicitantă: "Prima lună a fost una plină de nopţi nedormite. Nu vreau să exagerez, am înţeles că sunt o mamă norocoasă pentru că Alexandru se trezeşte cam din trei în trei ore, chiar şi din patru în patru ore. Nefiind obişnuită cu genul acesta de trezit, m-a cam epuizat într-o lună...".

Vedeta îşi doreşte şi o fetiţă, dar nu în viitorul apropiat.
"Mi-aş dori o fetiţă, dar mai aştept puţin, să crească Alexandru. Poate peste doi sau trei ani", a mărturisit ea.

Alina Puşcaş, în vârstă de 31 de ani, a născut un băieţel, la sfârşitul lunii august. Prezentatoarea TV are o relaţie cu un medic stomatolog, Mihai Stonescu. Micuţul Alexandru este primul copil al cuplului.

 

Foto: Unica

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod