Alexandru Ciucu: “Se poartă pantalonii până la glezne şi şosetele în contrast!“

Aceste noi tendinţe au fost trasate la marel târg de modă Premiere Vision de la Paris, la care designerul român a participat.

“Se poartă pantalonii până la nivelul gleznei, şosete colorate uni în contrast cu pantalonul. În zona casual sacoul se poartă foarte scurt şi cambrat. Căptuşeala sacoului, chiar şi în mediul business, se poartă în culori vii şi chiar cu diferite desene abstracte imprimate”, declară Alexandru Ciucu.

În ceea ce priveşte culorile noului sezon, designerul spune că negrul şi griul nu se mai poartă, nici măcar în zona vestimentaţiei de business.
“Cromatic vorbind, se consideră învechite culorile terne, incluzând aici o gamă largă de griuri şi chiar negru pentru costumele business. Este în mare voga albastrul în toate nuanţele lui, de la bleumarin până la albastru mediu. Batista este din ce în ce mai prezentă, inclusiv la sacourile casual, în tot felul de abordari cromatice, de la uni cu bordură contrast până la tot felul de fantezii coloristice şi de design’, menţionează designerul.

Alexandru Ciucu s-a întors de la Paris, printre altele, şi cu ţesături de la o fabrică italiană celebră, fondată în urmă cu două secole.
“Cred că cea mai importantă noutate cu care m-am întors de la Paris, în materie de parteneriate, este că, începand din această toamnă, voi avea o întreagă colecţie de ţesături Loro Piana, o renumită ţesătorie italiană fondată la jumătatea secolului XIX. Alături de ceilalţi celebri furnizori cu care lucrez deja - Zegna, Dormeuil, Holland&Sherry şi Vitale Barberis - va completa impresionanta gamă de materiale de costume, sacouri si pardesie de care dispunem”, declară Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu deţine cel mai mare atelier de costume masculine Premium din România.
Creaţiile sale vestimentare sunt apreciate, mai nou, şi peste hotare, în special pe Coasta de Azur, singurul loc din Europa care reuneşte elitele mondiale din toate domeniile: reprezentanţi ai monarhiilor, oameni de afaceri, actori, artisti, oameni politici, designeri şi sportivi.
1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod