Alexandru Ciucu, nr.1 în echipa națională de rugby a României

Stejarii au defilat în echipament sportiv în fața a peste 200 de invitați.

Calendarul oficial Alexandru Ciucu 2013, care îi are ca protagoniști pe membrii echipei naționale de rugby, a fost lansat aseară printr-un eveniment aparte, prezentat de Alina Sorescu, la care a participat, pe lângă personalități din lumea sportului și a showbiz-ului, și Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României.

Designerul de costume masculine Alexandru Ciucu a avut onoarea să aibă alături, nume cunoscute precum Alin Petrache (Președinte Federația Română de Rugby), Marius Urzică, Ovidiu Ioanițoaia, Doina Melinte, Dana Săvuică, Mirela Stelea, designerul de bijuterii Mădălina Flusberg, Mihaela Drafta, Geanina Ilieș, Irina Deleanu (Președinte Federația Română de Gimnastică Ritmică), Constantin Iosef, Laurent Tourette, Irina Cordoneanu, Giulia Nahmany, Thea Haimovitz, Ruxandra Dragomir (Președinte Federația Română de Tenis), precum și reprezentanți a peste 20 de posturi TV, reviste și ziare mondene și de sport.

În salonul Le Diplomate al Athenee Palace Hilton, invitații au asistat la o prezentare de modă mai puțin obișnuită, ce i-a avut ca modele pe componenții lotului național de rugby.



Sportivii au urcat pe scenă îmbrăcați în echipamentul sportiv, fiecare făcând câțiva pași pe scenă și pozând în fața oaspeților, în ipostaze asemănătoare celor din calendar.

Alexandru Ciucu a decis ca, pentru acest eveniment, sportivii să îmbrace echipamentul sportiv, și nu fracurile cu care au pozat în calendar, pentru a expune cele două ipostaze contrastante: pe scenă s-au prezentat așa cum intră pe terenul de joc, iar pe terenul de joc, la ședința foto, au intrat în costume elegante de ceremonie.

Alexandru Ciucu a primit din partea echipei și a președintelui FRR un echipament sportiv inscripționat cu numele Ciucu și numărul 1, precum și un balon de joc personalizat cu semnăturile tuturor membrilor echipei.

Momentul prezentării sportivilor a fost urmat de un recital al adolescenților care vor beneficia de sprijinul financiar rezultat în urma vânzării calendarului oficial Alexandru Ciucu.
Cei șase artiști, care fac parte din programul “Tinere Talente” al Fundației Principesa Margareta a României, au interpretat vocal, la vioară sau la pian, compoziții clasice ale marilor compozitori, oferind-le invitaților ocazia să remarce talentul lor extraordinar ce merită a fi cultivat în continuare.

La finalul recitalului, Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României a urcat pe scenă pentru a mulțumi organizatorilor pentru intenția lăudabilă de a ajuta copiii talentați, apreciind calitatea produsului, precum și inedita asociere între sportul de performanță și stilul vestimentar masculin.
ASR Principesa Margareta a României a primit din partea inițiatorilor proiectului un balon personalizat cu semnăturile tuturor componenților lotului național de rugby, salutându-i pe fiecare dintre aceștia, personal, la finalul evenimentului.


Prezența extraordinară a ASR Principesa Margareta a punctat semnificativ colaborarea stânsă pe care designerul Alexandru Ciucu o deține de ani buni cu Casa Regală, ca și Furnizor Oficial.

La finalul evenimentului, invitații au putut achiziționa Calendarul Oficial Alexandru Ciucu 2013, personalizat cu numele cumpărătorului și cu semnăturile sportiilor din lotul național de rugby. Primul care a achiziționat calendarul, contra sumei de 100 de lei, a fost chiar Constantin Iosef, fost rugbist în echipa de tineret a României și în cea națională sub 19 ani. La fel au procedat și ceilalți invitați, încântați de calitatea calendarului, dar și de scopul nobil al acestuia.

Pentru acest calendar, membrii Echipei Naţionale de Rugby a României au trecut printr-o transformare stilistică în dorinţa de a ajuta copiii talentaţi. La iniţiativa creatorului de costume premium, Alexandru Ciucu, sportivii au renunţat la echipamentul sportiv şi au îmbrăcat pentru o zi, elegantele fracuri create de designer.

Membrii Echipei Naţionale de Rugby apar în cele 12 file ale calendarului în ipostaze de joc, pe teren, respectând regulile şi disciplina partidei, însă schimbând echipamentul sport cu costumele semnate de Ciucu.

Fotograful ales de cunoscutul designer pentru acest proiect este Alex Gâlmeanu, iar cei doisprezece sportivi selecționați din Echipa Națională de Rugby sunt Mădălin Lemnaru, Otar Turashvili, Andrei Ursache, Viorel Lucaci, Cosmin Rațiu, Florin Surugiu, Gal Csaba, Ionuț Botezatu, Dragoș Vasile, Mihai Adăscăliței, Mihai Roșca, Vasile Rus.


Proiectul exprimă cele două laturi contradictorii ale personalităţii masculine, prezentând, pe de-o parte, bărbatul puternic, activ, dur si luptător, care păstrează din instinctele primare, și remarcând, pe de altă parte, bărbatul îmblânzit, rafinat, elegant, perfect adaptat regulilor societăţii moderne.

Profitul rezultat în urma vânzării Calendarul Alexandru Ciucu 2013 va fi donat Fundaţiei Principesa Margareta a României, în beneficiul programului “Tinere talente”, în virtutea relaţiei tradiţionale pe care Alexandru Ciucu o are cu Casa Regală ca furnizor oficial.

Calendarul Oficial Alexandru Ciucu 2013 are preţul de 100 de lei şi poate fi cumpărat începând cu data de 5 decembrie din rețeaua de magazine Tata&fiul și de la Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu.

Calendarul poate fi deasemena comandat de pe site ul oficial al atelierului, www.alexandruciucu.ro.

1 din 14

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod