Alexandru Ciucu a slăbit cinci kilograme în Grecia făcând kitesurf

Alexandru Ciucu s-a întors din vacanța petrecută în Grecia alături de prieteni mai zvelt ca niciodată, reușind să dea jos nu mai puțin de cinci kilograme în urma sesiunilor intense de ski nautic, wakeboard și kitesurf.
„Ador sporturile acvatice. Din păcate, nu le poți practica pe litoralul românesc. Am fost pe o insulă din Grecia unde sunt valuri mari care îi permit să faci kitesurf, de exemplu. Am stat cinci ore în largul mării. Am  avut puțină febră musculară în primele zile, dar per ansamblu mi-am tonifiat musculatura și asta mă bucură cel mai mult”, declară designerul de costume masculine.

Experiența a fost pe cât de solicitantă, pe atât de plină de întâmplări neprevăzute. Alexandru Ciucu mărturisește că, pe lângă multă apă sărată înghițită involuntar, a avut parte și de câteva incidente care aproape că i-au pus viața în pericol. „Cred că la câtă sare mi-a trecut prin nas nu o să mai răcesc zece ani de acum încolo.
Am avut însă o situatie delicată care m-a panicat. Nu știam cum să strunesc zmeul foarte bine, iar vântul mă dusese încet - încet în larg la circa un kilometru de mal. Acolo, vântul s-a oprit brusc și zmeul a căzut în apă. Eram singur și prea departe ca să mă audă cineva dacă aș fi strigat după ajutor. M-am agitat să înalț din nou zmeul și mi s-a pus un cârcel la picior pentru că apa era destul de rece în larg. Bine că aveam vesta de salvare pe mine și că puteam să plutesc și fără sa mișc bratele sau picioarele.
Mi-am spus că cel mai bine este să am puțină răbdare până când vântul va bate iar și voi putea să înalț din nou zmeul. Așa am făcut și am ajuns cu bine înapoi”
, povestește designerul. 
 
 

În tot acest timp, soția lui, Alina Sorescu, se afla în România. Designerul a avut grijă să vorbească mult la telefon și chiar i-a trimis un buchet de flori prin curier. “Am vorbit de multe ori în fiecare zi, atât la telefon cât și pe net, profitând de tarifele din ce în ce mai mici la convorbirile în roaming.
Mai mult decât atât, într-o zi i-am făcut o surpriză și i-am trimis printr-un curier un buchet de flori și un mesaj romantic, gest care a emoționat-o foarte mult”
, povestește Alexandru Ciucu.
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod