Alexandra Usurelu, Mariano Castro (Narcotango) si Bobby Stoica canta la Hard Rock Cafe

"Acesta-i sufletul meu": o prestatie artistica ce promite sa ramana in sufletele iubitorilor de muzica, vorbind despre dragoste, despre oameni, despre sufletul fiecaruia. Alexandra Usurelu, Mariano Castro (Narcotango) si Bobby Stoica canta la Hard Rock Cafe miercuri, 13 noiembrie de la ora 21:00 in cadrul unui concert organizat si prezentat de BestMusic si Sprint Media.
O prezentare scenica de exceptie, sustinuta de panourile decor cu tablouri, in care continutul video proiectat si show-ul de lumini conceput special se armonizeaza perfect, creand senzatia unica a unui concert intr-un muzeu al povestilor de iubire.

Alexandra Usurelu ofera publicului ceea ce lipseste mai tot timpul intr-o lume atat de agitata: relaxare, liniste sufleteasca si mai ales, zambetul pe buze. Este vocea pentru care Andreea Marin garanteaza si pe care o sustine in cariera muzicala pentru talentul si seriozitatea cu care aceasta isi trateaza muzica.


Intr-un proiect de suflet, alaturi de compozitorul si producatorul Bobby Stoica si pianistul argentinian Mariano Castro, nominalizat de doua ori la premiile Latin Grammy, Alexandra, numita de catre Andreea Marin "Norah Jones a Romaniei", ii invita pe ascultatori intr-o lume paralela, libera de consumerismul artistic cu care media ne invadeaza vietile mereu.

Calatoria Alexandrei prin lumea muzicii a pornit din dragostea artistei pentru jazz si pentru alte genuri muzicale culte, iar repertoriul consta in mare parte in compozitii originale, scrise de Bobby Stoica, Walter Dionisie si Mircea Rusu, pe versuri de Anca Oprescu, Bobby Stoica, Alexandra Usurelu, Dan Badea.

Soundul Alexandrei Usurelu este in mare parte acustic, pe scena fiind montate 2 piane si 2 chitare acustice, un setup robust ce aduce o nota de eleganta si seriozitate prestatiei artistice.

Biletele pentru concertul Alexandra Usurelu din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 25 de lei si includ loc la masa.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.
Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod