Alexandra Stan a lansat o colecţie de haine în Japonia

Alexandra Stan are un succes răsunător în Japonia. Cântăreaţa şi-a lansat albumul pe 17 martie, iar în scurt timp acesta a devenit cel mai descărat album dance pe iTunes în această ţară.
Iar acum, cântăreaţa din Constanţa cucereşte şi piaţa modei japoneze. În urmă cu câteva zile, Alexandra Stan a lansat în parteneriat cu Bershka o colecţie compusă din două pise, sub denumirea Alesta, care este şi numele albumului său. Colecţia ALESTAxBershka este formată dintr-o rochie gri şi un rucsac ce poate fi purtat şi ca poşetă. 

Fanii din Japonia ai cântăreţei au fost foarte încântaţi că vedeta a susţinut un mini-recital în mall, în seara în care a fost lansată colecţia.
Numeroase persoane au venit să o vadă şi să o asculte pe Alexandra.


Una dintre fanele japoneze a scris pe blogul său, după ce a avut ocazia de a vorbi la eveniment cu vedeta din România: "Este cea mai dulce şi cu picioarele pe pământ femeie! Am fost foarte surprinse că a făcut un selfie Snapchat cu noi! Eu fiind o cântăreaţă şi artistă aspirantă, Alexandra este o inspiraţie majoră pentru mine atât în ceea ce priveşte muzica, dar şi moda".
 
Foto: samanthamariko.com 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 29 Mar 2016, 13:55
    MAI MINTE

    MAI MINTE OMUL, DAR MAI BEA SI APA. SUCCES RASUNATOR? DACA JAPONEZELE GASESC IN GURISTA ASTA INSPIRATIE, MI-E TARE MILA DE ELE.... CU CIT V-A PLATIT SA SCRIETI "ARTICOLUL"?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod