Alexandra Dinu, pe culmile succesului în Italia: serialul în care joacă rolul principal e lider de audienţă!

Rolul principal din serialul “Rosso San Valentino” o propulseză acum pe Alexandra Dinu în topul actriţelor din Italia, cifrele de audienţă după premiera producţiei fiind uriaşe.

Mini seria tv, ce cuprinde şase părţi a câte 100 de minute fiecare, a avut premiera marţi seară, la ora 21:10, pe Rai 1, şi a adunat în faţa micilor ecrane aproximativ 5 milioane de telespectatori. Serialul a câştigat apriga bătălie pentru rating, reuşind să devanseze talk-show-ul politic “Ballaro” de pe Rai Tre (4,9 milioane de persoane) şi filmul de pe Canale 5 (3,335 milioane de persoane).

“Sunt foarte fericită, iar reacţia publicului şi a presei imediat după primul episod a fost uluitoare.

Ne-au urmărit 5 milioane de italieni la primul episod şi am câştigat seara. Lupta a fost grea, mai ales că în Italia acum contextul politic este nesigur şi toată lumea se uită la emisiuni de profil, iar alt canal difuza un meci de fotbal”, declară Alexandra Dinu.

Filmările pentru seria TV “Rosso San Valentino” s-au desfăşurat anul trecut, din martie până în august, în locaţii precum Civitavecchia, Roma şi Genova.



În acest serial, Alexandra Dinu joacă rolul principal absolut, acesta fiind cea mai importantă realizare din cariera ei de până acum.

“O joc pe Laura, o tânără femeie care lucrează la o fabrică de parfumuri în Franţa şi care se întoarce în Italia pentru a avea grijă de tatăl ei, grav bolnav. După moartea acestuia, Laura decide să rămână în Italia şi să creeze parfumul Rosso san Valentino, în memoria lui. În jurul acestei decizii se conturează o poveste de dragoste aproape imposibilă, cu un barbat aflat aproape de căsătorie. Serialul se bucură de o distribuţie impresionantă, rolul principal masculin fiind jucat de celebrul Luca Bastianello.
Regizor este Fabrizio Costa, un nume mare în cinematografia italiană”
, povesteşte Alexandra.



Cifrele de audienţă sunt cu atât mai remarcabile cu cât producţii americane consecrate precum “Mad Men”, “The Walking Dead”, “Dexter”, “The Killing” sau “Gossip Girl” se laudă cu vârfuri de 2,9-3 milioane de telespectatori pe episod, cifre raportate la întreaga populaţie a Statelor Unite.

Serialul “Rosso san Valentino” va fi difuzat în zilele de marţi şi miercuri, de la ora 21:10, pe Rai 1.

Serialul poate fi urmărit şi în Romania, ora de incepere fiind 22:10.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod