AIDA, proiect solo

Facebook Twitter Comenteaza
AIDA, proiect solo

Absolventa de jurnalism si cu ceva ani de presa in spate, AIDA s-a decis sa schimbe registrul. Muzica nu este un domeniu total necunoscut pentru tanara artista. Din adolescenta, a luat lectii de canto si de chitara la Scoala Populara de Arta, iar in 2003 a facut backing-vocals pentru formatia Krypton. Din anul 2006 a inceput colaborarea cu Ovidiu Stanescu.

In acea perioada Ovidiu pregatea productiile Adrian Eftimie - piesele "No Side Effect" si "Desire" (despre care nu toata lumea stie ca vocea feminina din featuring apartine tot AIDEI) si DJ Andi & AIDA "4 the 1st Time", de asemenea un mare succes de club si top.


Pentru DJ Andi, AIDA a inregistrat un album intreg. Anul trecut, AIDA a fost nominalizata alaturi de acesti DJ-i la Premiile MTV Romanian Music Awards cu doua piese la categoria Cel mai bun debut: "No Side Effect" si "4 the 1st time".

Dupa atatea colaborari, cu o experinta acumulata in timp, AIDA a hotarat ca a venit momentul sa se lanseze in cariera solo. Astfel ca, prima piesa lansata anul acesta, "I Feel Alright", se poate auzi deja la posturile de radio din toata tara.


Videoclipul, regizat de Petre Nastase, este unul atat de imagine, cat si de stare. Acesta poate fi urmarit deja pe posturile TV muzicale, in videoclip AIDA fiind DJ-ita, fanii o vor putea urmari "jongland" cu platanele. Filmarile s-au extins pe durata a doua zile.

Prima zi de  filmare s-a derulat intr-un decor special, cu un set-up plin de efecte luminoase si culori vii, construit pe platourile din Buftea. Pentru cea de-a doua zi de filmare locatia a fost o fabrica noua din Chitila, gata de dat in folosinta.


Videoclipul a beneficiat de aparatura de ultima generatie, folosita pe platourile de la Hollywood. Partea de coregrafie din videoclip este asigurata de Edi Stancu.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod