Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat. Din nou!

Cei doi s-au despărţit miercuri dimineaţă, în primă instanţă, decizi putând fi atacată cu recurs.

Instanţa a hotărât ca Adriana să primească suma de 6.100 de lei cu titlul cheltuieli de judecată şi să revină la numele de familie anterior, Bahmuţeanu. Cei doi copii vor primi lunar 33,2% din veniturile tatălui lor, iar custodia asupra lor va fi una comună, relatează Antena Stars.

Divorţul a fost acordat de tribunal din vina lui Silviu Prigoană, însă acesta se declară mulţumit pentru că Adriana nu a câştigat custodia copiilor, aşa cum ea dorea.

"Admite în parte acţiunea.

Declară desfăcută căsătoria părţilor din vina pârâtului. Reclamanta reia numele anterior, de Bahmuţeanu. Stabileste ca autoritatea părintească cu privire la minori să se exercite de părinţi în comun. Stabileşte la reclamantă locuinţa minorilor. Obligă pârâtul să plătească în favoarea minorilor 33,2% din venitul său net lunar cu caracter permanent, câte 16,6% fiecăruia, cu titlu de pensie de întreţinere începând cu data pronunţării hotărârii până la majoratul fiecărui copil.
Obligă pârâtul la sumei de 6.100 lei către reclamantă, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cu depunerea cererii de apel la aceeaşi instanţă. Comunicări legale conform art. 427 al.2, 927 al.4 C.p.c.. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 27.05.2015"
, se arată în decizia instanţei, dată astăzi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod