Adela Popescu, jefuită în plină stradă: „Sunt şocată!“

Abia întoarsă în ţară după luna de miere petrecută la New York, vedeta a revenit cu picioarele pe pământ. Chiar mai repede şi mai brutal decât se aştepta: ea a fost jefuită în plină stradă, de un tânăr de 18 ani.

Adela Popescu (28 de ani) a povestit întamplarea pe blogul ei. Soţia lui Radu Vâlcan era în drum spre un spectacol în care a juca buna ei prietenă, Dana Rogoz (29 de ani).

Adela se afla într-o parcare, în apropierea unui teatru din Capitală, atunci când a vrut să facă o faptă bună pentru un tânăr. Dar a avut o surpriză nefericită: „Sunt şocată!!! Abia ce m-am întors din luna de miere şi întâmplarea de azi m-a făcut să-i înţeleg pe românii stabiliţi la New York care nu îşi mai doresc să revină pe pământ natal.

De o oră stau încremenită în acelaşi loc sperând într-o minune. Am venit la Godot Teatru să văd spectacolul în care joacă Dana. Un băiat cam la vreo 18 ani îmi face semn să parchez, mă ghidează frumos şi la final, desigur îmi cere ceva. Mă uit la el, mi se face milă şi scormonesc cu atenţie în portofel. În afară de hârtia de un milion nu am nimic mărunt. Cu părere de rău îi spun că nu am ce să îi dau şi el se oferă să îmi schimbe bancnota. Nu apuc să dau un răspuns, că mi-o smulge pur şi simplu din mâna şi fuge", a povestit, "la cald", actriţa.


Vedeta mărturiseşte că incidentul a luat-o prin surprindere şi nu ştie ce să facă - să-i pară rău după milionul furat sau să se bucure că n-a păţit ceva mai rău: "Strig după el, se întoarce şi îmi spune că merge să schimbe la magazinul de după colţ. Fireşte că nu s-a mai întors… Încă stau aici şi aştept. Ce? Habar n-am. Să merg la poliţie? Să îl pândesc zilele următoare şi să fac ce? Să plec să întreb de el? Să plâng de frustrare? Pot trăi fără milionul acela, dar mă înfurie gândul că aşa cum mi-a furat bancnota, aşa poate să îmi fure maşina sau să îmi dea cu ceva în cap.
Ce să faaac?"
, a scris ea pe blog.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod