Actriția Michelle Williams s-a căsătorit în secret

Actrița americană Michelle Williams și-a luat fanii prin surprindere. Aceastaa anunțat că s-a căsătorit în secret cu muzicianul Phil Elverum.
Michelle, în vârstă de 37 de ani, a apărutluna aceasta pe coperta revistei Vanity Fair, publicație pentru care a confirmat că s-a căsătorit cu muzicianul Phil Elverum, în vârstă de 40 de ani. 

Williams și Elverum s-au căsătorit printr-o ceremonie restrânsă într-o locație din munții Adirondacks din Statele Unite, alături de ei fiind câțiva prieteni apropiați și fiicele lor. Actrița din "Blue Valentine" are o fiică în vârstă de 12 ani, pe nume Matilda, cu regretatul actor Heath Ledger.
La rândul său, Phil Elverum are o fiică de trei din prima căsnicie.

"Nu am vorbit niciodată public despre o relație. Dar Phil nu este doar 'cineva'. Iar asta spune multe. Felul în care mă iubește este felul în care vreau să-mi trăiesc viața. M-am străduit să mă simt liberă. Îmi cresc fiica să se simtă liberă, și în sfârșit sunt iubită de cineva care mă face să mă simt liberă", a declarat Michelle, potrivit people.com.

Actrița și soțul său locuiesc în prezent în Brooklyn alături de cele două fiice ale lor, iar Michelle a declarat că în sfârșit simte că a găsit iubirea după o lungă căutare, de când tatăl fiicei sale, Heath Ledger, a murit, în anul 2008.



"Nu am renunțat niciodată să caut iubirea.
Întotdeauna i-am spus Matildei 'Tatăl tău m-a iubit înainte ca cineva să creadă că sunt talentată sau frumoasă sau că am haine drăguțe
'", a mai spus vedeta.

Michelle Williams a avut o relație de trei ani cu actorul australian Heath Ledger. În anul 2008, la scurt timp după despărțirea lor, Ledger a decedat în urma unei intoxicații cu medicamente. 

În ceea ce privește noile sale dezvăluiri despre viața sa privată, deși a fost întotdeauna foarte discretă, Michelle a spus că speră ca astfel să-i poată ajuta pe oamenii care au trecut printr-o tragedie.
Phil Elverum are o poveste de viață asemănătoare cu cea a talentatei actrițe. Acesta și-a pierdut soția, ilustratoarea Genevieve Castree, care a murit de cancer pancreatic la numai 18 luni după nașterea fiicei lor.

26 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod