Actorul Dan Bordeianu s-a căsătorit în secret

Cunoscut pentru rolurile sale din telenovelele Acasă TV, actorul Dan Bordeianu a decis să calce pe urmele fostei sale iubite şi colege de platou, Adela Popescu, care s-a căsătorit în secret, cu o săptămână mai devreme decât anunţase iniţial.
Dan Bordeianu (39 de ani) s-a însurat la rândul său în mare secret, în primul weekend din octombrie, cu aleasa inimii lui, Teodora. Cei doi au o relație de doi ani și jumătate și s-au hotărât să facă pasul cel mare. Actorul a vrut ca fericitul eveniment să fie unul discret, departe de ochii curioșilor. Mirii au organizat o ceremonie restrânsă, la care au luat parte doar prietenii apropiați și familia. 

Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit.
A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă
”, a mărturisit Dan Bordeianu, pentru wowbiz.ro.

Despre misterioasa soție, actorul a povestit că o cunoștea de mai multă vreme, dar că au fost împreună de doi ani. Totodată, el a mai precizat că Teodora lucrează la un brand celebru.
Un alt detaliu inedit este că Dan Bordeianu este gată să fie tătic, “Probabil vor urma și copii, dar lăsăm lucrurile să se întâmple în ritmul lor”, a declarat Bordeianu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod