Accesul la concertul Guns N' Roses, începând cu ora 17.00

de Nicoleta Tarantus, 15 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Accesul la concertul Guns N' Roses, începând cu ora 17.00
Accesul la concertul pe care trupa americană îl va susţine la Romexpo, pe 21 septembrie, de la ora 20.30, se face începând cu ora 17.00, urmând ca formaţia Danko Jones să deschidă show-ul la ora 19.00, informează organizatorii, D&D East Entertainment.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui să fie păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. După acces, participanţii vor primi brăţări în funcţie de tipul de bilet achiziţionat.
Brăţările nu pot fi înstrăinate, rupte şi nu sunt transmisibile.

Accesul publicului se va face prin intrarea dinspre Piaţa Presei Libere, iar pentru spectatorii care vin la concert cu maşina personală, accesul se va face prin parcarea B a complexului Romexpo. Organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor la concert locuri de parcare. Acest serviciu este cu plată, iar spaţiile alocate sunt parcările B şi C ale complexului Romexpo.


Este interzis accesul în perimetrul concertului cu sticle, bidoane din plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi şi mâncare.
De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

Este interzis accesul cu orice tip de aparate foto (profesionale, semi-profesionale sau neprofesionale) şi aparate de înregistrare audio-video. Persoanele care nu respectă această regulă vor fi escortate în afara perimetrului concertului, iar imaginile sau înregistrările obţinute vor fi şterse din aparat.

Spectatorii sunt rugaţi să contribuie la păstrarea curăţeniei pe toată durata evenimentului şi să nu arunce gunoaie decât în recipientele destinate colectării acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectare selectivă a deşeurilor şi au luat toate măsurile pentru a susţine păstrarea curăţeniei.

Prezenţa copiilor sub 12 ani nu este recomandată din cauza zgomotului de mare amploare produs în cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul sonor suportat de cei mici.
Prezenţa copiilor cu vârste sub 7 ani este strict interzisă.

De asemenea, spectacolul poate include puternice efecte luminoase, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Pe toată durata concertului, consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor, vânzarea neautorizată sau cumpărarea de la persoane neautorizate a biletelor de intrare la concert.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea în spaţiul de concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod