Abonamentele B'Estfest se epuizeaza in curand

Facebook Twitter Comenteaza
Au ramas disponibile mai putin de 100 de abonamente de trei zile, din cele 5.000 puse initial in vanzare pentru B'Estfest. Abonamentele ramase pot fi achizitionate doar on-line, de pe www.myticket.ro. Acestea sunt valabile pe fiecare zi a festivalului (4, 5 si 6 iulie), costa 240 de lei si sunt disponibile doar in pre-sale, la intrarea in spatiul de festival putand fi procurate doar bilete de o zi.

Produs de Emag!c Entertainment, B'Estfest 2008 va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie - B'Estfest Aftershock.

Line-up-ul festivalului ii cuprinde pe Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 si Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers si Nouvelle Vague (5 iulie), Manu Chao, Nelly Furtado, Roisin Murphy (Moloko), si Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).


Biletele de o zi (4, 5 sau 6 iulie) costa 90 lei in pre-sale si 110 lei la intrare, iar biletele pentru Aftershock (11 iulie) costa 75 lei in pre-sale si 90 lei la intrare. Biletele VIP sunt in numar limitat, fiind valabile numai pentru o singura zi de festival - 350 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie, respectiv 185 lei, 135 lei sau 115 lei pentru Aftershock (11 iulie). Acestea pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si online, de pe www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod