ABBA si The Stooges, in Rock and Roll Hall of Fame

de Ileana Voicu Ghinea, 16 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
ABBA si The Stooges, in Rock and Roll Hall of Fame

Cele doua trupe se numara printre legendele muzicii internationale care au fost incluze, in 2010, in Rock and Roll Hall of Fame, informeaza Mediafax. Anuntul a fost facut de organizatori marti, 15 martie, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la New York.

"Noii membri reprezinta o sectiune diversa de artisti care definesc spectrul larg si istoria muzicii rock and roll", a declarat Joel Peresman, directorul general al Fundatiei Rock and Roll Hall of Fame.

Personalitatile muzicale incluse in Rock and Roll Hall of Fame sunt alese in urma votului exprimat de peste 500 de membri ai acestei fundatii.

Rock and Roll Hall of Fame este un muzeu infiintat in 1986, la Cleveland, in statul Ohio din SUA, pentru a-i onora pe cei mai cunoscuti muzicieni, trupe sau producatori, care au influentat intr-un mod decisiv industria muzicii, in special genul rock 'n' roll.
Dintre cele patru categorii, singura in care se fac nominalizari anual estea cea a artistilor - solisti, instrumentisti, trupe. Pentru a fi eligibili la nominalizare, artistii trebuie sa isi fi lansat primul disc in urma cu 25 de ani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod