Calum Scott

A urcat pe scenă după ce sora sa a fost eliminată. Trebuie sa vezi reacția juriului! - VIDEO

Calum Scott, un concurent care a participat la ediția din 2015 a show-ului “Britain’s Got Talent”, a uimit juriul și publicul cu vocea sa.

Acesta a cântat impecabil melodia "Dancing On My Own" a artistei suedeze Robyn, iar toți cei prezenți în sală au rămas muți de uimire, potrivit innamag.com.

Vocea puternică a concurentului și prezența sa scenică i-au făcut pe mulți spectatori să plângă, iar membrii juriului, printre care și temutul Simon Cowell, recunoscut pentru replicile sale acide, au fost mai mult decât impresionați.

Dar ceea ce este cu adevărat emoționant este faptul că Scott, în vârstă de 27 de ani, a urcat pe scenă imediat după ce sora sa, la rândul său concurentă în cadrul show-ului, a fost eliminată.

Reprezentația lui Calum Scott a ridicat întrega sală în picioare.

Chiar și Simon Cowell, cel mai dificil de impresionat membru al juriului “Britain’s Got Talent” a fost copleșit de emoția momentului și de vocea extraordinară a concurentului. Acesta a apăsat butonul special, care l-a trimis pe Calum direct în etapa următoare a concursului.

Calum Scott a ajuns până în finală, dar din păcate nu a câștigat. Acesta a cântat în finală melodia "Diamonds" a Rihannei și a terminat pe locul 6 din 12 concurenți, în urma voturilor publicului.

Urmărește în filmulețul de mai jos prestația impresionantă a lui Calum Scott la “Britain’s Got Talent”:

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod