A murit sosia lui Justin Bieber - VIDEO

Toby Sheldon, care a ajuns cunoscut după ce a cheltuit 100.000 de dolari pe operații estetice și proceduri cosmetice pentru a semăna cu cântărețul Justin Bieber, a încetat in viaţă. Corpul său neînsuflețit a fost găsit la Motel 6 din San Fernando, după ce familia lui i-a semnalat dispariția, relatează ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Cadavrul bărbatului de 35 de ani a fost găsit vineri, 21 august, după ce dispariția lui Sheldon a fost semnalată autorităților în 18 august.

Poliția, potrivit mass-media americane, a găsit droguri în camera de hotel, însă deocamdată nu sunt cunoscut cauzele morții tânărului. Autoritățile consideră că moartea și dispariția lui sunt legate de o despărțire.

Sheldon, pe numele său real Tobias Strebel, a fost văzut ultima oară în 18 august în West Hollywood, conducând o Toyota Camry, după o despărțire recentă de iubitul său. Sheldon a ajuns cunoscut după ce participat la programele E! "Botched" și la "My Strange Addiction", difuzate de postul TLC, notează Agerpres.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod