A fost creată rochia perfectă: se potrivește oricărei siluete!

Creatoarea de modă Sacha Drake a creat, cu ajutorul experților, o rochie care favorizează toate siluetele și care poate fi purtată atât la serviciu, cât și la o întâlnire galantă, informează marți ziarul La Vanguardia, citat de Agerpres.

A găsi rochia perfectă este una din principalele probleme ale femeilor, care vor o ținută care să le stilizeze figura și care să fie perfectă atât la serviciu, cât și la o cină romantică. Există însă o rochie care să se adapteze tuturor siluetelor și care să fie comodă de purtat la locul de muncă? Pare o utopie și totuși creatoarea de modă americană Sacha Drake a decis să-și asume provocarea și să creeze rochia perfectă pentru orice femeie.

220de euro costă rochia creată de Sacha Drake
După ce a analizat atent piața, creatoarea a descoperit că ținuta ideală pentru orice femeie are nevoie de trei condiții fundamentale: să înfrumusețeze corpul, să poate fi purtată la serviciu și să uimească partenerul la o întâlnire.
Această "triadă" a stat la baza creației sale, iar pentru aceasta Drake a recurs la ajutorul experților în gusturi personale, relații de cuplu și în studierea culorilor.

Rezultatul a primit numele de "Hendricks" și este vorba de o rochie midi, de culoarea burgundy (vișină putredă) și care scoate în evidență liniile feminine. Modelul se potrivește tuturor siluetelor, iar lungimea este ideală, potrivit stiliștilor, pentru toate conformațiile. Pe de altă parte, scoate în evidență fața și bustul, datorită decolteului în formă de inimă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod