76% din români preferă să bea acasă cafeaua de dimineață

Cafeaua de dimineață, ca parte din obiceiurile zilnice ale românilor, este consumată acasă în proporție de 76%, fiind un stimulent mental de la primele ore. În acest mediu familiar, majoritatea consumatorilor români se pregătesc pentru activitățile din timpul zilei, așa cum relevă un studiu NESCAFÉ.

Românii aleg să își savureze cafeaua alături de familie,  pentru trei sferturi dintre consumatori propriul cămin fiind locația perfectă pentru cafeaua de dimineață. Pe lângă gustul foarte bun, cafeaua este considerată, în același timp, unul dintre cele mai plăcute moduri de a începe ziua și un aliat pentru întreaga zi.

Consumul de cafea solubilă 100% naturală este parte dintr-un stil de viață activ și echilibrat, care începe cu un mic dejun sănătos și continuă cu mișcare înainte de a merge la serviciu.

Astfel, savurată înainte de activitățile solicitante, cafeaua poate îmbunătăți memoria și capacitatea de concentrare.

Alături de un mic dejun diversificat, bogat în vitamine și minerale, consumul de cafea solubilă 100% naturală este parte a unui stil de viață echilibrat.

*Studiul a fost efectuat impreuna cu agentia 360 Insights, pe un esantion de 825 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 60 de ani, din mediul urban, in perioada Mai-Iunie 2012.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod