"58 de ore si ceva", continuarea peliculei "Liceenii"

de Ileana Voicu Ghinea, 25 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Pelicula, regizata de Adrian Popovici, spune povestea lui Alex care este nevoit sa se mute de la facultatea la care studiaza din cauza unui profesor care considera ca rezultatele lui la invatatura sunt rezultatul unor legaturi de familie. Tatal lui a fost decanul facultatii si, dupa decesul lui, locul i-a fost ocupat de acest profesor care-i face probleme.

Pe toata durata peliculei, spectatorii vor descoperi povesti si intamplari foarte aproape de realitate: tineri cu probleme in familiei sau copii de bani gata in legatura cu traficantii de droguri.
Scenariul este scris de George Sovu si Pascal Ilie Virgil, iar imaginea este semnata de Mihai Sarbusca. Din distributia filmului fac parte: Cristi Popa, Alexandru Potocean, Andi Vasluianu, Claudiu Bleont, Ioana Blaj, Crina Semciuc, Iulia Verdes, Dana Rotaru, Diana Dumbrava si Vlad Radescu.

Nu este o continuare clasica a seriei Liceenii. "Nu mai sunt vremurile pentru asa ceva. Este, daca vreti, o continuare a ideii (n.r. pelicula Liceenii), dar pusa in contextul actual", a declarat, pentru Mediafax, Cornelia Palos, producator Artis Film.


Filmul "53 de ore si ceva" a primit, in 2007, un credit de 800.000 de lei (189.000 de euro) din partea Centrului National al Cinematografiei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod