"360 grade" - o noua emisiune la B1TV

Facebook Twitter Comenteaza
Alina Badic, realizatoarea  talkshow-ul "Taboo" de la B1TV, a decis sa extinda sfera tematica a emisiunii intr-un nou proiect mai complex, sub genericul "360 grade". Subiectele abordate la noua emisiune vor fi la fel de incitante, iar cele foarte "generoase" vor fi aprofundate in mai multe editii sustinute si de materiale filmate menite sa potenteze domeniul de discutie.

In prima editie, pe 4 octombrie 2008, de la ora 19:00, alaturi de invitatii din studio, Alina va incerca sa descifreze misterele exorcizarii.
Drogurile, dezastrele aviatice, premonitiile, jocurile de noroc, casatoriile mixte, religiozitatea sau bolile incurabile privite ca o afacere a secolului nostru sunt alte teme care vor fi abordate in editiile urmatoare ale emisiunii "360 grade".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 1-50 din 194

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sava Camelia pe 15 Aug 2015, 09:30
    Felicitarii emisiunii 360 grade

    Cea mai buna emisiune de pe B1 TV ,o urmaresc de ani de zile si in direct si in reluare si inregistri iar si iar,mi-am facut chiar o pagina unde postez emisiunile voastre si ole vad si revad pana inteleg !

    0
    0

  • tinaiakas@yahoo.com pe 10 Ian 2015, 13:46
    Despre emisiunea "360 de grade"

    Stimata Alina Badic,Ma uit la emisiunea d-voastra cu mirare...stati linistita ca nu o sa ma ai uit in viata mea! Dar inainte de toate,vreau sa va spun cat de toxica este emisiuneA D-VOastra pentru toti prostii care v-o urmqaresc.tOT TIMPUL,(CA SI EU SUNT ...O PROASTA)v-am urmarit sA VAD CAT DE ADEVARATE SUNT PRONOSTICURILE D-VOASTRA DESPRE ZODII,ETC. Am ajuns la c oncluzia ca toate pronosticurile voaste sunt niste inselatorii ordinare.Mai bine sa stergeti aceasta penibile emisiune din programele d-voastra...NU MAI INFECTATI VIETILE BIETILOR MURITORI de rand CU TOT FELUL DE CHESTII NEADEVARATE SI SUPERSTITII ORDINARE.. Azi ,de exemplu, am vazut pe una din invitatele d-voastra cum se scremea ,pe baza astrelor,sa explice ce s-a intamplat in Franta! Penibil! De ce nu a prevazut cu o saptamana inainte acest oribil act?Nici prin minte nu-i trecea ca s-ar pute intampla o asemenea tragedie!Numai cas d-voastra le platiti pe aceste sarlatane cu bani grei...Pt ce?Ca sa aveti audiente laq prosti? Oare de ce nu v-ati screma si d-voastra sa faceti emisiuni stiintifice prin care sa explicati anumite fenomene...Sunteti jalnic i qaiqa de la B1tv...V-am urmarit cu placera...dar acum s VA IAQ DRACU...Ma duc pe alte posturi.

    0
    0

  • eugenia pe 29 Nov 2014, 14:10
    pentru Alina Badic emisiunea 350 grade

    Stiu ca este pasionata de astrologie ca este un autodidact si ca a facut niste cursuri ... dar mi se pare ca ar trebui ca moderatoare sa lase invitatii sa vorbeasca , sa nu-i intrerupa si sa vorbeasca ea atat de mult chiar daca se crede foarte desteapta...este obositoare si in plus a intrerupt de multe ori astrologii sau acei specialisti in feng shue si nu s-a mai revenit la ceea ce vroiau sa spuna...este groaznica...mai bine punea un astrolog cu bun simt in acest job de ex pe urania sau cvarmen demetrescu sau Minerva...persoane cu bun simt nu persoane care vor sa arate ca le stiu pe toate...

    0
    0

  • neacsu mariana pe 30 Ian 2013, 20:40
    ce mi se intimpla in 2013

    sint nascuta in 23 08 1957

    1
    0

  • GRIGORESCU pe 16 Iul 2012, 12:19
    Rugaminte

    Buna ziua. Va urmaresc cu placere emisiunea. Va rog frumos,daca imi puteti da informatii,unde il pot gasi pe invitatul dumneavoastra Ştefan Gheorghiu (nr telefon,mail,adresa cabinet). Va multumesc.

    4
    1

  • irina pe 6 Mai 2012, 19:00
    stefan gheorghiu

    Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un nr de telefon al domnului Stefan Gheorghiu, terapeut. Va multumesc

    1
    0

  • mocanu doina pe 11 Ian 2012, 20:47
    clarviziune

    vreau sa vb cu d nul anatol basarab va multumesc

    4
    0

  • Vladu Claudia pe 30 Nov 2011, 19:41
    nr. de telefon

    Va rog frumos, doresc o adresa de mail si un nr. de tel. la care pot sa fac o programare la d-nul dr. Ovidiu Dragos Argesanu. Cu multumiri, o mamica

    3
    0

  • Damaris pe 27 Nov 2011, 20:56
    Nedumerire

    Buna seara ! Rugamintea mea este ca, la o viitoare emisiune cu Dl. Voropchievici sa-l rugati sa-si spuna punctul de vedere in legatura cu "fenomenul" generat de anumiti clarazatori si numerologi care trimit e-mailuri cu oferte de fericire, iubire, abundenta oferind in schimb tot felul de amulete :secretul celor 7 peceti, salamandre cu 7 culori etc. in schimbul, bineinteles, a unei sume modice... Va multumesc !

    0
    0

  • MIHAILA LUCIAN pe 6 Nov 2011, 23:22
    HANDICAPUL

    MARIRI PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP CAND VOR FI? SUNT MIHAILA LUCIAN DIN LIMPEZIS JUDETUL BUZAU.SUNT PERSOANA CU HANDICAP GR2 ACCENTUAT,SUNT OPERAT DE HIDROCEFALIE CONGENITALA INTERNA CU DRENAJ VENTRICULO-CARDIAC CU VALVA HOLTER SI AM SI O HEMIPAREZA PE PARTEA STANGA.DE ACEEA AM VRUT SA DONEZ UN RINICHI CA SA NU CER AJUTORUL NIMANUI,DAR AM FOST DESCOPERIT SI ACUM SUNT SI CERCETAT PENAL.CU BANII CARE VROIAM SA-I OBTIN DIN VANZAREA RINICHIULUI,VROIAM SA RIDIC 2 CAMERE LA COPIII MEI 2 BAIETI SI 2 FETE CARE DORM TOTI 4 INTR-O CAMERA DE 8-9 M PATRATI.IAR CU DIFERENTA DOREAM SA-MI REPAR DANTURA CACI DINTR-UN ACIDENT O AM FOARTE DISTRUSA.DACA DORITI SA MA CONTACTATI PT. MAI MULTE DETALII SA MA SUNATI LA TEL. NR 0761823885.AS DORI SA FACETI O EMISIUNE SI PENTRU NOI CEI CARE SUNTEM LASATI PE ACEST PAMINT SA DUCEM ACEASTA POVARA GREA NUMITA.VA ROG SA MA ANUNTATI SI PE MINE.

    1
    0

  • maria pe 17 Oct 2011, 11:34
    subiecte emisiune

    de ce Alina Badic abordeaza subiecte legate de alimentatie? asa i se impune? finalul ei cu detasarea si grija de a nu ne pierde se potrivesc cu emisiunea ca si nuca cu peretele. sper sa revina la emisiunile pe care le stiam noi.

    1
    0

  • D.R.B. pe 10 Apr 2011, 14:00
    dr. Ovidiu Dragos Argesanu

    http://www.daopsi.ro/ dr. Ovidiu Dragos Argesanu, tel: 0721.908.140, mail: d_argesanu@yahoo.com

    9
    0

  • elena pe 9 Apr 2011, 20:04
    o emisiune pt sufletul nostru...

    Urmaresc cu mult drag emisunea 360 de grade.Tema, invitatii de inalta tinuta profesionala, atitudinea moderatoarei ne fac sa uitam de lucrurile materiale, efemere si sa gandim la scopul nostru pe pamant, la greselile pt. care trebuie sa platim, si nu in ultimul rand la diferite semne si semnale pe care nu stim sa le interpretam. De aceea va rog, daca este posibil sa-mi dati un nr. de telefon sau o adresa de mail a d-lui ARGESANU, PT. A-MI LAMURI CATEVA PROBLEME. . tOATE CE LE BUNE!

    1
    0

  • Camelia pe 20 Mar 2011, 13:03
    ora de emisie

    De anul acesta ati schimbat ora de emisie a emisiuni si este fffff greu pentru cei care nu sintem in atra sa vedem emisiunea dumneavoastra .De aceea va rugam macar reluarea sa o aveti la ora mai accesibila eu locuiesc in Suedia si sint o mare admiratoare a emisiuni Multumesc

    0
    0

  • Mihai pe 19 Mar 2011, 19:18
    prof. dr. Horia Nita

    Buna seara! as dori si eu nr de telefon al domnului dr. Nita sau adresa cabinetului. daca poate cineva sa imi raspunda as avea nevoie urgent de aceste informatii. multumesc!

    0
    3

  • morariu oana pe 18 Mar 2011, 10:49
    contacte cu invitatii !

    Urmaresc de cativa ani emisiunea Alinei Badic, 360 de grade si am invatat multe lucruri despre care nici nu auzisem inainte. Este extrem de interesanta emisiunea si nu o pierd pt nimic in lume, oriunde as fi, deoarece arunca in lumina cunoasterii toata aceasta parte invizibila noua, dar perceptibila totusi, care ne afecteaza pe toti prin ceea ce facem, ce spunem si ce suntem. As dori mult sa pot lua legatura cu unii dintre invitatii emisiunii: Dl. Argesanu, Dl. Pompei, Dl. Voropchievici, Dna. Truta, Dna. Aurora Sitarus, Dl. Anatol Basarab si altii. Subiectele abordate sunt de departe extrem de interesante si pot spune chiar vitale, pt. ca stiind anumite lucruri ne putem feri si putem evita situatiile neplacute. Felicitari si "pace si armonie" va urez.

    2
    1

  • Nichitus florin pe 14 Mar 2011, 10:54
    ajutor

    buna ziua domnu argesanu ma numec n .florin am 27 ani am o problema destul de serioasa de sanatate .am fost la un maestru la iasi care mia facut initiere reiki .la scurta perioada dupa initiere sau intamplat niste evenimente .sau un eveniment care ma dat peste cap cum se zice si nu ma mai juta nimic adica chiar si daca primesc energie de la alti terapeuti nu ma ajuta. am fost la psiholog si tot nu ma putut ajuta am facut niste sedinte de hipnoza ,pihoterapie .ma simt prins in ceva din care nu mai pot iesi .cerc vicios cum spun psihologi.acum nu mai stiu ce SA FAC PARCA SUNT DESPRINS DE LUMEA ASTA .CE MAI POT FACE .problema mea de sanatate este tulburare anio depresiva .

    8
    3

  • pleniceanu natalia pe 8 Mar 2011, 16:43
    sufletele copiilor avortati si posibilitatea de afi iertati pt acest mare pacat.

    V-a rog sa abordati si subiectu avorturilor, discutii despre sufletele copiilor avortati si posibilitatea iertarii de acest pacat tinind cont ca in ffoarte multe cazuri femeia este nevoita cu mare parere de rau si de multe ori cu suferinta sa ia aceasta decizie, pt ca este constrinsa de situatie imprejurari, persoane. Ce ar putea face pt linistirea sufletului, in afara de rugaciunile zilnice si posturi.VA MULTUMES.

    9
    2

  • adela pe 6 Mar 2011, 17:27
    Medjugorje

    A-ti schimba "viziunea"multor persoane,daca zi de zi a-ti dezbate mesajele (ma refer la Alina sau Oreste)care le trimete Fecioara Maria omeniri din 1981,de doua sau chiar trei ori pe luna.Ne-ar fi de ajuns sa stim cu totii cum am putea salva planeta si sufletele noastre

    0
    3

  • diana pe 5 Mar 2011, 17:46
    Linia melodiaca a emisiuni

    Va implor, va rog din toata inima, as dorii si eu melodia care este pe fundalul emisiunii, va rog frumos, ma linisteste si cred ca ar fii o terapie extraordinara, si NOTA NEEXISTENTA PENTRU ACESTA MINUNATA EMISIUNE. PENTRU INVITATI. SI PENTRU SCUMPA PREZENTATOARE :D va multumesc anticipat

    0
    0

  • vasilachi madalina pe 3 Mar 2011, 14:59
    emisiunea 360 anatol basarab

    buna ziua, doresc numarul de tel sau o adresa a unui cabinet unde pot sta de vorba cu dl anatol basarab.va multumesc

    12
    3

  • IULIANA pe 28 Feb 2011, 17:51
    Buna ziua

    Imi place mult emisiunea Dvs....as dori un numar de telefon pentru a relata un vis foarte important...as vrea sa stiu semnificatia acelui vis.VA MULTUMESC! ASTEPT RASPUNS DAK SE POATE PE ADRESA DE EMAIL

    3
    0

  • vadeanu pe 21 Feb 2011, 15:57
    sugestie

    Emisiunea este f. interesantă.Scade însă mult din valoarea ei, sonorizarea.Ar fi indicat să renunțați și la muzica de fundal.Este foarte plăcută.În condiții normale,ar fi liniștitoare.În cazul de față,îți distrage atenția și te obligă la eforturi ca să înțelegi discuția.De cele mai multe ori este ineficientă mărirea intensității acustice. Cu admirație și respect, Doina Vădeanu

    1
    1

  • georgiana pe 19 Feb 2011, 17:28
    stefan gheorghiu

    buna ziua. vreau din tot sufletul sa vorbesc cu d-l clarvazator stefan gheorghiu, mai exact dak imi puteti da nr de tel pt a vorbi cu dansul. este urgent. va rog mult

    8
    0

  • Adrian Popescu pe 19 Feb 2011, 08:51
    Cartile ce te fac sa speri

    Cartile care iti promit succesul. Citeste azi in ziarul Adevarul http://www.adevarul.ro/societate/viata/Cartile_care_iti_promit_succesul_0_428957668.html

    5
    1

  • Silvia pe 17 Feb 2011, 12:28
    Unde pot gasi emisiunea din 15.01.2011

    Am urmarit comentarii pe marginea emisiunii respective.De curand am avut o pierdere peste care incerc sa trec (cu multa negare). Cred ca imi este mai usor sa inteleg unele lucruri urmarind aceasta emisiune.

    3
    5

  • csiki vasilica luminita pe 5 Feb 2011, 12:08
    neliniste sufleteasca

    Buna ziua ,urmaresc cu interes emisiunile dv sint pt mine f interesante dar am si eu o dilema si singura nu pot sa gasesc raspuns .Ce am sa va relatez nu e minciuna se poate dovedi ,nu sint nebuna cu toate ca am avut nevoie de consiliere psihologica .In urma cu un an mai exact in septembrie i-mi moare fetita de 18 ani .care avea un handicap ...lasindu-mi un bilet inaintea decesului cu o data .care data era moartea fratelui ei de 21 de ani oare sa fie o legatura

    7
    3

  • MONICA pe 25 Ian 2011, 18:08
    Caracterizarea numerelor de destin in comparatie cu vibratia cifrei 4[anul 2011

    Nu am prins de la inceput emisiunea din 25.01.2011in care dl.Mihai Vorobchievici [scuze daca nu am retinut numele corect]descria pt ficare nr de destin in parte , ce sa faca si ce sa evite in acest an .Ar fi posibil sa imi dati o adresa din care sa o pot revedea,sau sa trimiteti un mail cu acea emisiune?Felicitari pt 360 grade atat realizatorilor cat si invitatilor.Cu stima ,Monica

    0
    1

  • Ionut pe 24 Ian 2011, 16:43
    Fundal

    Buna ziua caut disperat melodia aceea linistitoare din fundalul emisiuni ma poate ajuta cineva?

    3
    0

  • liana pe 22 Ian 2011, 15:24
    buna ziua!

    doresc sa aflu unde gasesc toate emisiunile "360 de grade"?

    11
    0

  • liana pe 22 Ian 2011, 15:22
    felicitari!!!!!

    foarte interesanta emisiune. felicitari realizatorilor ei!

    7
    0

  • fotescu pe 12 Ian 2011, 13:10
    emisiune 360 grade

    o emisiune pe care o urmaresc cu" sufletul la gura".l-am descoperit astfel pe terapeutul Stefan Gheorghiu, de care "m-am indragostit",mi-ar place sa-l ascult doar pe el intr-o emisiune. cand sunt doi invitati se cam intrerup si nu-si duc ideea pana la capat.Va rog frumos as vrea adresa de email sau nr. de telefon.va multumesc si va iubesc.Opi

    1
    2

  • tyna pe 11 Ian 2011, 15:37
    emisiune

    buna seara , cum as putea sa revad emisiunea din 08.01.2011 ? multumesc

    3
    0

  • DANA pe 10 Ian 2011, 13:11
    stefan gheorghiu

    buna ziua.va felicit pt emisiune.va rog sa rugati invitatii dvs sa lase un nr de tel de la cabinetele lor.lumea are nevoie de ajutorul lor.as dori nr de tel al dnului stefan gheorghiu si d nului argesanu.va ror deasemenea sa alocati un spatiu mai mare emisiunii.multa lume se trezeste in ult timp si treb sa stie pe unde sa o ia.este o solutie ca sa porneasca de la dvs si sa intre in leg cu oamenii invitati la dvs.maj invit sunt maestri reiki si vor calauzi cu bucurie pasii oamenilor in ev lor spirituala

    3
    1

  • gabriel pe 8 Ian 2011, 19:28
    emisiunea din 08.01.2011

    buna seara , cum as putea sa revad emisiunea din 08.01.2011 ? multumesc

    6
    0

  • stanel.b pe 8 Ian 2011, 16:33
    emisiunea 360 grade

    mi-ar placea sa vad o discutie despre ingerii cazuti si nefilimi ...un an bun tuturor !

    2
    0

  • radu pe 7 Ian 2011, 19:33
    intrebare

    as dori sa revad emisiunea din 27 11 2010

    1
    0

  • adrian pe 23 Dec 2010, 23:18
    p.s.e.u.d.o

    femeie.............pseudo shit

    2
    1

  • CLAUDIA pe 20 Dec 2010, 14:12
    invitati

    va felicit pentru emisiune, este foarte interesanta şi o urmaresc cu mare interes. va rog frumos, as dori sa stiu numele invitatului din 18 decembrie 2010, din pacate nu l-am retinut. multumesc frumos

    0
    0

  • remus pe 27 Nov 2010, 18:47
    sugestie

    Toate emisiunile sunt interesante.Va rog abordati pe viitor si un subiect despre atacurile de panica .cauze manifestari cu simptomatologie si posibile vindecari Multumesc MULT PENTRU EMISIUNILE CARE LE FACETI

    0
    0

  • victoria breahna pe 19 Nov 2010, 13:27
    360 grade

    Pe canalul B1, toate rubricile care se difuzeaza dupa emisiunea Alinei Badic, palesc ... este adevarat, insa, ca nu toti invitatii Alinei reusesc sa fie convingatori. dar marea majoritate sunt invitati minunati, care conving, au probitate si reusesc sa scoata din rutina, din banal, faptele si fenomenle din viata de zi cu zi, luminandu-le din alta perspectiva -o perspectiva care solicita nivelul nostru suprasensibil. de aceea, eu as urmari cu placere si interes ore in sir emisiunea Alinei Badic, mai ales ca sunt prea multe alte rubrici pe B1 care chiar nu merita atentie. Imi creeaza un sentiment de mila (de ex., By Monica). In concluzie, iubesc emisiunea Alinai Badic si iubesc oamenii pe care ii invita.

    0
    0

  • nicula adriana pe 29 Sep 2010, 18:11
    Am citit mesajele multor persoane care cer adresa dr, Dan Anghel

    D-l Dan Anghel poate fi contactat la tel. 021/260.26.33, 0722/76.14.43 sau la cabinetul din str. Witing nr. 18, sector 1, Bucuresti, dupa ora 10

    0
    1

  • rodica pe 28 Sep 2010, 13:59
    rugaminte

    doresc din tot sufletul sa revad emisiunea din 26.10.2010 a fost in reluare.Va multumesc tare mult

    0
    0

  • camelia pe 8 Sep 2010, 22:23
    scurte precizari

    Ma subscriu marii majoritati a ,,fanilor,,, acestei emisiuni,avand si eu cateva precizari si mici critici carora ma subscriu este f adevarat ca fundalul sonor ,,bruiaza,, invitatii care au un anumit ,,calivru,, si bun simt si vb pe un ton moderat la un moment dat chiar interpunandu-se peste stimabilul invitat,in rest sa zicem ca sunt in tandem cu cei ce au postat comentarii insa dat fiind faptul ca emisiunea are un segment destul de mare de telespectatori a-ti putea interveni ptr cel putin 2 ore

    0
    1

  • marian pe 29 Aug 2010, 16:20
    emisiunea cu doru parv

    as vrea sa revad emisiunea cand l-ati avut invitat pe clarvazatorul Doru Parv .in ce data a fost?

    0
    0

  • VIOLETA IONESCU pe 22 Aug 2010, 19:03
    aprecieri...

    emisiune foarte interesanta, bine realizata de Alina Badic, cu doar doua motive pentru care uneori emisiunea este destul de greoi, uneori chiar enervant de urmarit: - SONORUL DE FUNDAL!!! - va rog, domnisoara Badic, rugati-l pe cel ce se ocupa de muzica de fundal, sa o mai si urmareasca, pentru ca la un moment dat nu mai poti auzi decat muzica, iar pe invitati, nu-i mai auzi!!! (se intampla si la alte emisiuni de la postul dumneavoastra!!!) cel putin cu invitatul meu preferat, dr. Dragos Ovidiu Argesanu este cumplit, dumnealui vorbind deseori destul de incet... - cred ca atunci cand aveti un invitat de calibru, gen dr. Argesanu, Aurora Sitarus, Anatol Basarab si altii, ar fi bine sa nu mai aveti si un al doilea sau chiar al treilea invitat, e pacat, caci pentru fiecare dintre acestia deja o ora este prea putin, dar impreuna....ce sa mai spun! dar emisiunea este foarte buna si se adreseaza tintit unei anume categorii de telespectatori, asa ca persoane ca "domnii" care fac comentarii ostile sau injurioase nu pot fi bagati in seama. felicitari si daca se poate sa tineti cont si de sugestii, ar fi bine, indiferent cum insa va voi urmari in continuare cu placere! Va doresc numai bine!

    0
    0

  • Gheorghe Miron pe 8 Aug 2010, 17:52
    stupizilor

    ce cacat de emisiune. pt oameni bolnavi...

    0
    0

  • Rodica pe 7 Aug 2010, 09:14
    Contactare dna Sitarus

    Buna ziua! Felicitari pentru emisiunea dumneavoastra, majoritatea invitatilor si totalitatea subiectelor abordate, in cadrul acestei preocupari, atat de interesante si suscitante. Mi-as dori sa o pot contacta pe dna Aurora Sitarus. Ma puteti ajuta, va rog? Multumesc! Mult succes, in continuare, si viata lunga, de revelatii, in domeniul acestor investigari si ...framantari. E-mail de raspuns: stefanescu.rodica@yahoo.com

    0
    0

  • ion pe 22 Iul 2010, 08:44
    raspuns

    numarul de tel al lui dan ioan anghel este;0722761443

    0
    0

  • vic pe 18 Iul 2010, 16:12
    nemaipomenit de bine

    bravo bravo , si curaj pentru tot ce indrazniti sa faceti , astept si eu tot felul de informatii pe bebebos@yahoo.co.uk , sper sa ne ajutati PE CRIZA ASTA sa ne schimbam radical vietile in bine , va multumim

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod