29 aprilie 2011, William şi Kate vor spune "DA"

de Ileana Voicu Ghinea, 23 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
29 aprilie 2011, William şi Kate vor spune
Căsătoria prinţului William, nepotul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cu logodnica lui, Kate Middleton, va fi celebrată pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, a anunţat, marţi, un purtător de cuvânt al prinţului britanic. La scurt timp după ce s-a făcut acest anunţ, premierul britanic a declarat că această zi va fi decretată sărbătoare naţională.

"Căsătoria lui Kate şi William va fi un eveniment fericit şi memorabil", a declarat premierul David Cameron.
Guvernul britanic a luat decizia ca data de 29 aprilie să fie decretată zi liberă, "pentru a se asigura că un număr cât mai mare de persoane să poată să sărbătorească această zi"
, a precizat premierul britanic.

Catedrala Westminster, unde au avut loc ceremonia de căsătorie şi ceremonia de înscăunare a reginei Elizabeth a II-a, dar şi funeraliile prinţesei Diana - mama prinţului William -, era considerată de la bun început de presa britanică drept marea favorită pentru a găzdui acest eveniment.

"Catedrala este puternic asociată cu istoria familiei regale - este o biserică cu un statut regal - şi, bineînţeles, cu prinţul William în persoană", a declarat Jamie Lowther Pinkerton, secretarul personal al prinţului britanic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod