10 de maternităţi din România beneficiază anul acesta de mobilier nou

7 August 2012
Facebook Twitter Comenteaza
10 de maternităţi din România beneficiază anul acesta de mobilier nou
Secţia de neonatologie a Maternităţii Gheorghe Polizu din Bucureşti are acum în dotare mobilier nou pentru nou-născuţi, pătuţurile neonatale şi măsuţele pentru înfăşat fiind deja la dispoziţia mămicilor şi a micuţilor lor.  

Maternitatea Polizu este una din cele 10 maternităţi ( Spitalul Clinic Judeţean Ilfov (Titan), Spitalul Clinic Bucur, Spitalul Gheorghe Polizu, Spitalul Judeţean Slatina, Spitalul Clinic Judeţean nr. 1 Craiova, Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova, Spitalul Municipal Dr.
Al. Simionescu Hunedoara, Spitalul Judeţean Deva, Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte) care au primit la finalul lunii iunie din partea companiei P&G elemente de mobilier pentru secţiile de neonatologie. Un număr de peste 140 de pătuţuri şi mese de înfăşat au fost  donate prin intermediul brandului Pampers, care-şi concentrează eforturile în vederea îmbunătăţirii vieţii celor mici încă de la sosirea lor pe lume.

Derulat de peste un deceniu, programul Pampers de susţinere a maternităţilor din România vizează în primul rând  îngrijirea nou-născuţilor, pentru care Pampers donează constant elemente de mobilier, care să-i permită bebeluşului să stea alături de mama sa încă din prima clipă de viaţă şi sa beneficieze astfel de toate avantajele alăptării şi căldurii materne.
În calitate de susţinător al iniţiativelor Pampers din ultimii ani şi de părinte a doi copii născuţi în maternităţi din România, Wilmark s-a alăturat şi acestui proiect, pledând cu tărie pentru dezvoltarea sistemului de rooming-in, prin care cel mic, fiind încă din primele clipe de viaţă alături de mama sa, să se poată cât mai uşor adapta mediului extern.  

Susţin ideea de a încuraja mămicile în a-şi petrece cât mai mult timp cu copilaşii lor. Atunci când dăruieşti iubirea din primele clipe, rezultatele acestei iubiri se reflectă în dezvoltarea şi comportamentul copiilor tăi.
În opinia mea, Pampers nu donează doar mobilier prin campania sa, face de fapt mult mai mult decât atât - oferă clipe de fericire, care se vor reflecta mai tarziu, peste ani, în ceea ce va deveni copilul tău”
, susţine Willmark.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod