Veste buna! Teo se întoarce!

Chiar dacă este în perioada de recuperare, fosta moderatoare TV intenţionează să revină în activitate. Aceasta le-a promis studenţilor de la Şcoala de Televiziune că le va fi alături la

Chiar dacă este în perioada de recuperare, fosta moderatoare TV intenţionează să revină în activitate. Aceasta le-a promis studenţilor de la Şcoala de Televiziune că le va fi alături la finalul anului universitar şi că vor sărbătorii împreună terminarea lui.

Iată că vedeta nu a uitat de copiii ei de suflet, tinerii pe care încearcă să-i înveţe o parte dintre lucrurile pe care ea, la rându-i, le-a aprofundat în toţi aceşti ani de experienţă.

Teo Trandafir îşi anunţă subtil revenirea în peisaj.

Întrebarea logică este dacă o vom vedea curând şi pe sticlă? Se va întoarce oare la Pro TV pentru că nu-i aşa, are acum o datorie morală? Adrian Sârbu, fostul ei şef de la Pro, a sărit în ajutorul ei, în momentele critice prin care a trecut. Acesta i-a pus la dispoziţie un avion particular care a transportat-o la Viena şi s-a ocupat şi de costurile aferente perioadei în care a fost spitalizată.

Personal, cred că o vom vedea pe Teo într-o emisiune de weekend la Pro, pentru că aici televiziunea din Pache stă destul de prost.
Vom vedea, nu se ştie niciodată, însă un astfel de transfer ar fi probabil cea mai tare bombă media de anul acesta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod