Prinţesa Briana Caradja aproape omorâtă de Dan Negru!

Am văzut aseară, la Antena 1, o chestie absolut îngrozitoare. Experienţa Brianei Caradja din cadrul show-ului Plasa de stele, prezentat de Dan Negru, mi-a confirmat din nou teoria că, astăzi,

Am văzut aseară, la Antena 1, o chestie absolut îngrozitoare. Experienţa Brianei Caradja din cadrul show-ului Plasa de stele, prezentat de Dan Negru, mi-a confirmat din nou teoria că, astăzi, oamenii sunt în stare la propriu să calce pe cadavre ca să aibă succes. Echipa i-a înscenat prinţesei o farsă morbidă, făcând-o pe aceasta să creadă că a omorât un om.

Omul era un iluzionist care, închis într-un coşciug şi legat la mâini, trebuia să se elibereze înainte ca tocătorul prezent la locul faptei avea să înghită şi să distrugă acea cutie de lemn.

Toate bune şi frumoase, numai că motostivuitorul folosit pentru a căra coşciugul şi condus de Briana Caradja a rămas fără frâne, din dorinţa organizatorilor.

În accepţiunea telespectatorilor şi a subiectului, din cauza acestui fapt iluzionistul a fost tranşat pe viu. Şi, ca lucrurile să fie cât se poate de reale, echipa de la Antena 1 a încărcat tocătorul cu sânge şi carne de porc.

Ce a urmat bănuiesc că înţelege toată lumea. Sânge, bucăţi de carne, şi o prinţesă în colaps. Femeia a leşinat, a fost nevoie de intervenţia medicilor pentru a o resuscita.

Mi se pare incredibil cum, din dorinţa clară de succes şi cât mai mulţi bani, oamenii sunt astăzi capabili de cele mai mari grozăvii.

Oare deşteptul care a propus această farsă nu s-a gândit că femeia ar fi putut face atac de cord sau accident cerebral? Oare minunatul creier roz nu s-a pus în pielea subiectului, indiferent care ar fi fost acela? Oare această deşteptăciune întruchipată nu s-a gândit că ar fi putut înfunda puşcăria şi că ar fi putut avea un om pe conştiinţă?

Probabil că nu, dat fiind faptul că această ediţie a fost şi difuzată. Angajaţii de la Antena 1 au fost chiar mândri de opera lor morbidă.

Este de-a dreptul fenomenal cum, fără să le pese de nimeni şi de nimic, minunaţii "televizionişti" pot face chiar ce le taie capetele.

Mâine, poimâine chiar o să vedem crime şi violuri în direct, în prime-time.

Si cine se lega de Dan Diaconescu la început? Aceşti deontologi? Aceşti profesionişti?
Sunt 50 de Dan Diaconescu într-unul şi şi-au învăţat foarte bine lecţia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod