Semnal de alarmă! Cineva să o ajute pe Oana Zăvoranu!

E foarte clar, femeia are nişte probleme. Schimbările de comportament, faptul că nu se mai înţelege cu nimeni, faptul că strigă, urlă, înjură, huleşte, dă în judecată, mă gândesc,

E foarte clar, femeia are nişte probleme. Schimbările de comportament, faptul că nu se mai înţelege cu nimeni, faptul că strigă, urlă, înjură, huleşte, dă în judecată, mă gândesc, chiar dacă nu sunt medic sau psihoterapeut, că ar trebuie să indice nişte dezechilibre grave la nivel emoţional.

De două zile, emisiunile de divertisment cu greutate din România sunt invadate de cele două Zăvorance. Ce-i drept, nu cred că este una mai brează decât cealaltă. Fiecare are bubele ei, însă Oana a cam întrecut de mult calul.

Dacă până mai ieri avea o singură pasiune, procesele, acum şi-a mai descoperit una: datul în cărţi. Vedeta, care se crede cel puţin la Hollywood prin comportamentul pe care îl are, îşi petrece din ce în ce mai mult timp la aceste domniţe care fac şi desfac.

Mai mult decât atât, iese pe post şi spune că mama ei i-a furat în Noaptea de Inviere, fire de păr din perie, pentru ca mai apoi să meargă cu ele la vrăjitoare. În continuare, Oana Zăvoranu spune că abia acum îşi explică de ce s-a simţit rău în toată această perioadă, cu stări de vomă, ameţeli, depresie.

Uauuuuu!

Sincer, mi se pare incredibil şi trist în acelaşi timp. Nu înţeleg ce-i lipseşte femeii... Bani are, de frumoasă, e frumoasă, o carieră mişto avea... De ce isteria asta cu procesele, de ce scandalul acesta sexual - parcă şi acesta regizat - de ce, de ce, de ce...

Şi, mai ales, de ce acest nou scandal, în condiţiile în care Ana Maria Prodan este plecată din ţară. Să fie oare această impresară singurul om care-o poate potoli pe Zăvo?

Sincer, mie îmi este milă de Oana Zăvoranu, chiar foarte milă.

Este exemplul clar al copilului crescut în puf, copilului căruia nu i-a lipsit nimic, în afară de dragoste. Aşadar, banii nu aduc întotdeauna fericirea!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod