Uauuu! M-am întâlnit cu Simona Sensual în 104!

Da, chiar circul cu 104 şi, nu, nu este vorba despre VEDETA Simona Sensual, ci despre una dintre duduiţele, fanele, domnişoarele care o consideră model pe blonduţa de la TV. Doar nu credeai că

Da, chiar circul cu 104 şi, nu, nu este vorba despre VEDETA Simona Sensual, ci despre una dintre duduiţele, fanele, domnişoarele care o consideră model pe blonduţa de la TV. Doar nu credeai că Simona Sensual şi-a coborât mirificul dos din Mercedesul său alb şi, mai nou, merge cu RATB-ul. Aşa cum spuneam, m-am întâlnit cu o domnişoară din asta plină de fiţe, aere sau..., nu contează, care stătea ţanţoşe pe bancheta rezervată pensionarilor şi gravidelor.

Deşi era multă lume în maşină, am detectat-o din prima din cauza cantităţii grozave de parfum pe care o turnase pe ea. Mirosea într-un mare fel. Am căutat-o cu privirea, convinsă fiind că sunt în alt film şi am nimerit la o super petrecere mondenă cu multe vedetuţe pline de fiţe. Când colo, ce să vezi, o bunică şi o duduiţă, şedeau calme pe scaune şi citeau, amândouă, acelaşi ziar. Tinerica trăgea cu ochiul la băbuţă.

Micuţa, pentru că nu avea mai mult de 18, 19 ani, blondă, cu părul întins cu placa (ora era 9.00), fardată toată, cu mult, mult rimel, bronzată, spilcuită. Am trecut peste aspectul acesta şi m-am gândit că poate se duce la un casting, dar, de ce cu 104? Şi de ce nu se duce la şcoală, poate!!!!

Şocul cel mai mare a fost când s-a ridicat şi am văzut cu ce era încălţată. O pereche de platforme, gri, înalte, înalte, plasă, bătută cu ceva cristale, d'astea de se poartă în cluburi. Am vrut să mă duc la ea să o întreb dacă nu cumva a greşit maşina, că poate e prea adormită, sau poate are nevoie de ajutor şi nu ştie cum să ajungă la destinaţie, convinsă fiind că un astfel de exemplar nu are ce să caute într-o maşină de transport public. Pe urmă m-am liniştit. Încă o piţi care-şi doreşte să devină vedetă şi nu ştie cum. Asta chiar că nu ştia cum, din moment ce se afla unde se afla.

A coborât în staţia Dristorului şi a luat-o agale către Muncii. Mă gândesc dacă nu cumva este vreo cafenea prin zonă, poate o văd şi diseară să-i fac o poză ca să o cunoaşteţi şi voi.

Concluzia este simplă. Fetele din România nu ştiu când, cum, unde şi, mai ales, în ce fel să se îmbrace. Pregătesc şi un articol pe această temă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod