Cătălin Botezatu, astăzi cu Valeria Marini, mâine...

Oare Cătălin Botezatu simte că a intrat într-o nouă criză de imagine? Sau poate vrea, în sfârşit, să se aşeze la casa lui? Sau vrea să-i păcălească puţin şi pe străini? Nu ştiu

Oare Cătălin Botezatu simte că a intrat într-o nouă criză de imagine? Sau poate vrea, în sfârşit, să se aşeze la casa lui? Sau vrea să-i păcălească puţin şi pe străini? Nu ştiu exact care este noua strategie, cert este că designerul din România se laudă peste tot că este iubitul Valeriei Marini, un designer foarte cunoscut în Italia.

Iubire mare din nou, declaraţii, cadouri scumpe, şampanie, însă neprezentare la ziua de naştere a iubitei, pe care aceasta a sărbătorit-o pe un iacht de lux ancorat la Cannes.

Iubitul a fost extrem de ocupat şi nu a putut-o felicita direct pe sărbătorită, în schimb i-a trimis 9 rochii de designer şi multă şampanie scumpă. Câteva zile mai târziu, cei doi au fost pozaţi pe covorul roşu de la festivalul de film.

Miros o încercare de-a lui Cătălin Botezatu de a se lansa şi în lumea bună, în lumea strălucitoare, deşi şi aici se pune întrebarea de ce? Designerul nostru se laudă că nimic nu-i mai stă în cale în străinătate, că înregistrează succes după succes şi că la show-urile lui de modă se strânge spuma celebrităţilor de afară.

În concluzie, maestrul strategiilor de marketing din România, în persoana lui Cătălin Botezatu, reuşeşte din nou să stârnească controverse în jurul său şi sunt convinsă că acest lucru îl bucură tare.

Aştept reîmpăcarea cu Bianca, bătaia cu ziarul episodul doi, şi, la final, mult aşteptata nuntă. Râmâne însă întrebarea... "Oare vor avea şi un copil?"

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod