Oana Roman vrea în Playboy?

Sunt îndreptăţită să cred acest lucru după ce astăzi am văzut în Cancan o serie de poze care mi-au tăiat respiraţia. Fiica lui Petre Roman, goală, în cadă, pe prima pagină.

Sunt îndreptăţită să cred acest lucru după ce astăzi am văzut în Cancan o serie de poze care mi-au tăiat respiraţia. Fiica lui Petre Roman, goală, în cadă, pe prima pagină.

Domnişoara de societate, prietenă bună cu spuma maneliştilor, striperilor şi artiştilor din România face ce face şi iese în evidenţă. Pun pariu că nimeni nu s-ar fi gândit că Oana Roman ar putea fi văzută în astfel de ipostaze, dar iată că ea vrea.

Ca să demonstreze că fizicul nu contează, Onuţa şi-a pregătit tacticos baia, cu multă spumă în cadă, şi-a aşezat un aparat de ras la vedere, cu subînţeles, şi s-a lăsat vrăjită de obiectivul camerei de fotografiat.

Mai mult decât atât, şi-a mângâiat tandru un sân care, năstruşnic din fire ca şi posesoare, s-a gândit că nu ar face rău să iasă timid la suprafaţă.

"Doamneee, mare ţi-e grădina şi mai laşi şi porţile deschise!", asta se spunea pe vremea bunicii mele şi uite cum îşi găseşte aplicare şi în realitate.

Dragă Oana Roman, eşti deşteaptă, drăguţă, întotdeauna ai cuvintele la tine, de ce vrei tu să cazi în penibil? De ce nu eşti conştientă de fizicul tău şi faci astfel de gafe? Nu este o greşeală să faci poze de acest gen în intimitatea ta, dar să le faci...

pierdute către presă? Sau, ştiu, un prieten răuvoitor le-a dat, aşa-i? Atunci, sfatul meu este să ai mare grijă cum îţi alegi prietenii.

Ups, dar poate o exista altă explicaţie a... pictorialului!!! Te-au cooptat într-o campanie publicitară pentru aparatele de ras? Dacă este aşa, atunci ai o scuză. Pe praful ăsta, chiar şi penibilul este scuzabil!

Pentru poze click aici!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod