Ruptură la MasterChef. Bontea a plecat la Antena 1, Dumitrescu şi Scărtălescu au rămas la Pro TV

De mai multe luni circulă zvonuri potrivit cărora cei trei juraţi de la MasterChef, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu ar urma să părăsească postul Pro TV. În ciuda

De mai multe luni circulă zvonuri potrivit cărora cei trei juraţi de la MasterChef, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu ar urma să părăsească postul Pro TV.

În ciuda acestor zvonuri, Florin Dumitrescu a afirmat de mai multe ori că nu are de gând să plece de la Pro TV, în timp ce Scărlătescu şi Bontea nu au făcut niciun anunţ. Chiar şi aşa, cei de la WOWbiz au aflat că doar un jurat va pleca de la postul din Pache Protopopescu. Se pare că Sorin Bontea ar fi semnat cu Antena 1, acolo unde este posibil să prezinte show-ul „Hell's Kitchen“, proaspăt cumpărat de postul din Băneasa.

Afirmaţiile celor de la WOWbiz par a fi confirmate şi de două evenimente importante petrecute recent în viaţa lui Florin Dumitrescu.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, el a deschis, alături de alţi acţionari, un restaurant, la eveniment participând doar Scărlătescu, în timp ce Bontea nu şi-a făcut apariţia. Mai mult de atât, inclusiv la nunta lui Florin Dumitrescu Sorin Bontea nu şi-a făcut apariţia, prezent fiind doar Cătălin Scărlătescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod