Antonia, filmată de Vincenzo în timp ce făcea sex cu Velea?

La nici 24 de ore după ce s-a luat decizia ca procesul dintre Antonia şi Vincenzo pentru custodia fetiţei lor, Maya, să aibă loc în Italia, noi detalii despre relaţia cântăreţei cu Alex

La nici 24 de ore după ce s-a luat decizia ca procesul dintre Antonia şi Vincenzo pentru custodia fetiţei lor, Maya, să aibă loc în Italia, noi detalii despre relaţia cântăreţei cu Alex Velea ies la iveală.

Se pare că Vincenzo este foarte sigur că va câştiga procesul de custodie şi se bazează pe nişte probe foarte solide: are fotografii şi filmuleţe cu Antonia şi Alex Velea împreună, chiar în apartamentul în care artista locuia cu Vincenzo.

Potrivit unor apropiaţi de-ai lui Vincenzo, acesta a aflat foarte repede de relaţia dintre Antonia şi Velea, deoarece artista şi-a dus amantul în locuinţa conjugală.

Jurnaliştii de la Libertatea notează că artista a fost dată de gol de portarul imobilului, cel care i-a raportat lui Vincenzo că în lipsa sa, în casa lui mai intră şi un alt mascul.

„De dragul Antoniei, Vincenzo a fost de acord ca aceasta să stea în România, pentru a-şi continua cariera, iar el făcea naveta Bucureşti - Napoli pentru a-i fi alături, în timp ce fetiţa lor, Maya, a rămas în Italia, în grija bunicilor paterni. În timp ce Vincenzo era plecat, Antonia îl înşela în casa a cărei chirie o plătea chiar el.

Vincenzo are filmări şi fotografii cu Antonia şi cu Alex Velea, atât de pe camerele de luat vederi de la intrarea în complexul rezidenţial, cât şi de pe cele din casă“, a povestit pentru sursa citată un apropiat al lui Vincenzo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod