Ristei a vorbit despre Diana Dumitrescu. A ajuns de la prima întâlnire în casa ei!

Florin Ristei, câştigătorul celui de-al treilea sezon al emisiunii „X Factor“, ar avea, de câteva zile, o relaţie cu Diana Dumitrescu, cele două vedete fiind văzute când intrau în

Florin Ristei, câştigătorul celui de-al treilea sezon al emisiunii „X Factor“, ar avea, de câteva zile, o relaţie cu Diana Dumitrescu, cele două vedete fiind văzute când intrau în locuinţa actriţei.

Florin Ristei şi Diana Dumitrescu au fost surprinşi de paprazzi în timp ce se plimbau prin parcul Cişmigiu, târziu în noapte, iar după plimbare, la ora 4 dimineaţa, cei doi au ajuns în apartamentul actriţei.

Câştigătorul de la „X Factor“ a vorbit cu reporterii de la Spy News despre noua lui cucerire, afirmând că a ajuns în locuinţa Dianei încă din prima seară în care au ieşit împreună.

„Am dat o tură de Cişmigiu pentru că era foarte cald şi băutura îşi făcea efectul.

Planul nu era să urc, dar am urcat la ea. Diana este o femeie frumoasă şi deşteaptă, din ce am văzut. Am văzut-o pe Diana, prima dată, acum câţiva ani, juca într-un film, serial, nu mai ştiu. Şi butonam telecomanda, am văzut-o şi le-am spus prietenilor: e frumoasă domnişoara! I-am spus şi ei, în seara aia, că am văzut-o în film, la televizor şi că mi-a plăcut de ea. Am râs amândoi. Chiar ne-am distrat pe tema asta“, a spus Florin Ristei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod