Deşi erau aproape de divorţ, Giulia şi Vlad Huidu vor să facă încă un copil

La mijlocul lunii mai, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Giulia şi Vlad Huidu s-au despărţit, locuiesc separat şi se pregătesc de divorţ. Deşi toată lumea specula că cele

La mijlocul lunii mai, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Giulia şi Vlad Huidu s-au despărţit, locuiesc separat şi se pregătesc de divorţ.

Deşi toată lumea specula că cele două vedete nu mai au nicio şansă de împăcare, Giulia a anunţat, în urmă cu aproximativ două săptămâni, că va participa, la îndemnul soţului ei, la „Splash! Vedete la apă“, emisiune ce va fi difuzată de Antena 1.

Acum, la început de iunie, şi Vlad Huidu a vorbit despre relaţia lor, afirmând că îşi doreşte încă un copil.

Declaraţia acestuia a fost făcută la nunta Biancăi Ioniţă, vedetă Kanal D şi una dintre cele mai bune prietene ale Giuliei, acolo unde cântăreaţa şi soţul ei au fost naşi. „Le urez mirilor sănătate înţelepciune, fericire şi mulţi copii. Eu vreau un băieţel, acum nu ştiu naşa, cochetez cu ea“, a spus Vlad Huidu.

Mai mult de atât, Giulia şi Vlad Huidu au fost foarte tandri unul cu altul la nuntă, demonstrând tuturor că nu se pregătesc să divorţeze.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod