Juraţii de la „Master Chef“, daţi afară? Cine le ia locul la Pro TV?

După ce a fascinat cu preparate uimitoare milioane de români din fața televizoarelor, cea mai intensă competiţie culinară continuă la PRO TV. Pentru următorul sezon, “MasterChef” începe

După ce a fascinat cu preparate uimitoare milioane de români din fața televizoarelor, cea mai intensă competiţie culinară continuă la PRO TV. Pentru următorul sezon, “MasterChef” începe căutările de noi concurenţi cu un talent deosebit în materie de gastronomie.

Primul popas al caravanei „MasterChef“ va fi, pe 7 iunie, la Cluj Napoca, iar apoi preselecţiile vor avea loc în Iaşi (14 iunie), Timişoara (21 iunie) şi Bucureşti (5 şi 6 iulie). În cadrul probelor preliminare, participanţii trebuie să aducă propriile preparate, deja pregătite, pentru a dovedi locul pe care îl merită în cadrul competiţiei.

Cei de la Pro TV încă nu au anunţat cine va face parte din juriul emisiunii, dar se pare că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au fost daţi afară de la „Master Chef“.

În urmă cu două săptămâni, cei de la WOWbiz anunţau că cei trei juraţi au semnat cu Antena 1, însă, pentru moment, zvonurile s-au dovedit a fi false, iar Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu au rămas la Pro TV. Însă, cei de la Yahoo News anunţă acum că şefii din Pro TV au fost deranjaţi de faptul că juraţii au negociat cu Antena 1 şi s-au gândit să le dea lovitura de graţie celor trei chefi: i-au concediat fără prea multe explicaţii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod