Iulia Vântur, la un pas de a deveni soția lui Salman Khan? Promisiunea indianului!

Zilele trecute, presa din India a notat că actorul indian Salman Khan a decis în sfârșit să renunțe la burlăcie și le-a promis membrilor familiei sale că, până la sfârșitul acestui an, se

Zilele trecute, presa din India a notat că actorul indian Salman Khan a decis în sfârșit să renunțe la burlăcie și le-a promis membrilor familiei sale că, până la sfârșitul acestui an, se va căsători.

iulia vantur_MG_3814_7c461841bf

Jurnaliștii indieni, citați de WOWbiz, sunt de părere că aleasa inimii lui Salman Khan este românca Iulia Vântur, despre care se spune de mai multe luni că ar forma un cuplu cu celebrul indian. Potrivit presei din țara lui Salman Khan, Iulia are un mare atu în fața altor femei care i-au trecut prin pat actorului: a reușit să se apropie foarte mult de familia acestuia.

„Familia l-a convins să se căsătorească, iar el a promis că o va face.

Singura piedică e legată de problemele pe care le are în justiție. Se teme să nu pățească precum bunul lui prieten, Sanjay Dutt, care a fost nevoit să-și părăsească soția și copiii pentru a merge la închisoare“, notează presa indiană.

salman-khan-hd-picture

Potrivit celor de la WOWbiz, în timpul procesului de omor din culpă, în urma căruia a fost condamnat la închisoare, Salman le-a spus judecătorilor că și-a găsit femeia visurilor lui, cu care vrea să se căsătorească, cerând în acest mod clemență din partea magistraților.

„Vreau să vă spun că Salman nu se va căsători din interes, ci din dragoste“, a afirmat și tatăl actorului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod