Anda Adam neagă că este gravidă: „Poate din luna de miere ne întoarcem trei“

În ultimele săptămâni, Anda Adam s-a îngrăşat câteva kilograme, iar toată lumea se întreba dacă vedeta este gravidă. Jurnaliştii de la Cancan au stat de vorbă cu un apropiat de-al

În ultimele săptămâni, Anda Adam s-a îngrăşat câteva kilograme, iar toată lumea se întreba dacă vedeta este gravidă. Jurnaliştii de la Cancan au stat de vorbă cu un apropiat de-al cântăreţei, iar acesta a firmat că Anda este însărcinată în patru luni de zile.

anda-adam-IMG_2880a_c1b8488463

„Este însărcinată în patru luni. Prietenii ştiu acest lucru, însă ea i-a rugat să nu spună, pentru că doreşte să ţină acest lucru ascuns. Anda radiază de fericire şi va avea, în sfârşit, familia la care a visat mereu.

De abia peste două săptămâni va afla ce sex are bebeluşul“, spunea, zilele trecute, pentru Cancan, un prieten de-al Andei Adam.

Mai mult decât atât, chiar tatăl artistei a afirmat că este posibil ca fiica lui să fie însărcinată. „Eu bănuiesc ceva. Se văd ceva semne. Eu așa cred”, a spus, în direct la Antena 1, tatăl Andei Adam.

Invitată la "Acces Direct", Anda Adam a negat însă că este gravidă, declarând că a acumulat câteva kilograme în plus în urma perioadei stresante prin care a trecut, mai ales în urma decesului mătușii ei, care a avut loc chiar înainte de nuntă.

Cântăreaţa a afirmat că îşi doreşte foarte mult un copil şi că speră să rămână gravidă în luna de miere.

„Cine știe, poate ne întoarcem trei din luna de miere”, a spus Anda Adam.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod