Bianca Drăguşanu îl ţine pe Cristea fără sex înainte de "Dansez pentru tine"

De când a intrat în competiţia "Dansez pentru tine", Bianca Drăguşanu face regulile cu privire la relaţia pe care o are cu Adrian Cristea. Roşcata a decis să nu mai facă sex înainte de

De când a intrat în competiţia "Dansez pentru tine", Bianca Drăguşanu face regulile cu privire la relaţia pe care o are cu Adrian Cristea. Roşcata a decis să nu mai facă sex înainte de concurs pentru a-şi păstra energia pentru dans.

De câteva luni bune, Bianca face antrenamente intense la sală, fapt pentru care vedeta nu mai are apetit sexual şi îl ţine pe tuşă pe "Prinţ". Apropiaţi ai cuplului spun că, de două săptămâni de când a început "Dansez", Bianca refuză să mai facă amor cu fotbalistul înainte de a începe emisiunea pentru a avea putere de concentrare şi energie.

Aşa că, în fiecare vineri, Cristea este pus la respect şi o aşteaptă cuminte în primele rânduri din public, spune Libertatea.

La fel ca şi fotbaliştii, Bianca a avut ce învăţa de la iubitul ei în legătură cu forma fizică de dinaintea competiţiilor. Cristea, la rândul lui, o obligă pe roşcată să adopte un regim abstinent atunci când el are meciuri, numai că de data aceasta rolurile s-au inversat şi victima este chiar el.

Nu ştim, însă, cât va rezista vedeta în "competiţia viselor", şi implicit cât va dura abstinenţa pe care a impus-o.

Dacă stăm să calculăm câte zile nu fac cei doi sex din cauza meciurilor si a concursului, putem să tragem concluzia că nu mai au o viaţă intimă prea intensă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod