Andreea Raicu iubeşte din nou! Vedeta a fost cucerită de tenismanul Horia Tecău

După ce a avut câteva relaţii de durată, Andreea Raicu a fost cucerită din nou. Spre surprinderea tuturor, alesul este nimeni altul decât cunoscutul tenisman Horia Tecău.  Chiar dacă sunt

După ce a avut câteva relaţii de durată, Andreea Raicu a fost cucerită din nou. Spre surprinderea tuturor, alesul este nimeni altul decât cunoscutul tenisman Horia Tecău.  Chiar dacă sunt împreună de doar o lună de zile, relaţia pare a avea un viitor stabil ţinând cont de maturitatea ambilor parteneri.

După Cristi Chivu sau Tudor Chirilă, Horia Tecău şi-a făcut loc în inima frumoasei vedete.  Conform ziarului Click, prima lor întâlnire oficială a avut loc cu ocazia deschiderii unui prestigios restaurant din cadrul Clubului Diplomaţilor din Bucureşti.

 După ce i-a luat pe toţi prin surprindere cu această apariţie, din acel moment cei doi au rămas împreună şi formează un cuplu de aproximativ o lună de zile.

Adeptă a relaţiilor serioase şi de durată, Andreea Raicu pare să-şi fi găsit perechea alături de care poate avea copiii mult doriţi.  Pentru că cei doi sunt personaje foarte cunoscute, acum că formează un cuplu, impactul unirii celor doi pe sticlă va fi unul colosal.

Horia Tecău este un tenisman român de mare valoare, el fiind primul care a intrat în luptă la Turneul Campionilor, după Ilie Năstase.

În vârstă de doar 27 de ani a ajuns celebru în lumea tenisului de câmp şi ocupă locul al 8-lea în clasamentul mondial la jocul dublu. Nici Andreea Raicu nu se lasă mai prejos, după o carieră frumoasă ca fotomodel, vedeta a intrat în lumea showbiz-ului şi a avut de-a lungul timpului un real succes.

Ba mai mult decât atât, Andreea Raicu şi Horia Tecău  nu se feresc să recunoască că formează un cuplu şi îşi asumă celebritatea în cel mai demn mod cu putinţă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod