10 imagini sexy cu Elena Udrea. Politicianul care a aprins imaginaţia românilor

Se pare că apariţia pe scena politică a Elenei Udrea i-a ruinat acesteia mariajul. După zece ani de căsnicie alături de Dorin Cocoş, cei doi au decis să pună capăt relaţiei. Mediatizarea

Se pare că apariţia pe scena politică a Elenei Udrea i-a ruinat acesteia mariajul. După zece ani de căsnicie alături de Dorin Cocoş, cei doi au decis să pună capăt relaţiei. Mediatizarea excesivă şi imaginea pe care şi-a făcut-o de-a lungul timpul şi-au pus amprenta asupra vieţii personale.

Nimeni nu contestă calităţile fizile ale politicianului, de cele mai multe ori prezenţa Elenei Udrea nu a putut trece neobservată. Din acest motiv, dar şi din cauza răutăţilor celor din jur, fostul consilier prezidenţial a fost subiect de primă pagină din momentul primei sale apariţii publice.

La vârsta de 40 de ani, Elena Udrea are în spate o carieră profesională solidă( consilier prezidenţial, ministru al Turismului şi în prezent, deputat), dar şi un look invidiat de multe doamne.

Cu toate că nu au dat până acum de înţeles că ar exista probleme între ei, Elena Udrea şi Dorin Cocoş au anunţat ieri că mariajul lor a luat sfârşit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod