Bianca Drăguşanu îşi reia vechile obiceiuri. A făcut prima criză de gelozie

Cu toate că Bianca Drăguşanu îl laudă neîncetat pe Victor Slav şi spune că este iubitul perfect, se pare că nici relaţia lor nu este ferită de probleme. Recent, roşcata i-a făcut acestuia

Cu toate că Bianca Drăguşanu îl laudă neîncetat pe Victor Slav şi spune că este iubitul perfect, se pare că nici relaţia lor nu este ferită de probleme. Recent, roşcata i-a făcut acestuia o scenă de gelozie din cauză că îi fug ochii după alte fete.

Deşi au trecut doar câteva luni de când sunt împreună, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au decis să se căsătorească şi par mai fericiţi ca oricând. Asta nu înseamnă că relaţia lor este ferită de probleme.

Pentru că mai e puţin până la nuntă, Victor Slav încearcă să profite de statutul de burlac şi mai trage câte o privire şi altor fete.

Recent, o scenă dintr-un mall bucureştean a dat în vileag primele semne de gelozie ale roşcatei, semne pe care le-a ţinut bine ascunse de când s-a cuplat cu prezentatorul meteo.

Lenna Horvath este fosta iubită a pilotului de raliu, Daniel Onoriu, şi este cea pentru care cei doi amorezi au început să se ciondănească. La o plimbare prin mall alături de roşcată, Victor a fost vrăjit de ochii Lennei şi nu a putut să ascundă acest lucru.

"Reacţia lui Victor la vederea blondei a enervat-o pe Bianca, pentru că el s-a oprit din mers şi a întors capul, într-un mall bucureştean, după Lenna.

Bianca i-a dat un ghiont în burtă şi l-a forţat să meargă mai departe", a declarat un prieten de-al Lennei, pentru Libertatea.

La rândul ei, Lenna a confirmat informaţia şi a ţinut să precizeze că nu vrea să le strice căsătoria.

"Pot doar să spun că s-a uitat la ochii mei, m-a privit poate mai mult decât era cazul, mai ales că se afla de braţ cu Bianca. Mai mult de atât aş vrea să nu vorbesc. Nu aş dori să comentez prea multe, căci nu vreau să le stric relaţia, mai ales că am înţeles că sunt la un pas de căsătorie.

Cum nu mă interesează bărbaţii cuplaţi, Bianca poate să stea liniştită!

Am o culoare frumoasă a ochilor, însă, din păcate, sufăr de depigmentare de retină, boală a ochilor care avansează cu vârstă şi care duce la orbire", a declarat aceasta pentru ziarul citat.

Se ştie din relaţiile anterioare că Bianca suferă de gelozie, aşa că nu putea să stea cu mâinile în sân şi să-şi privească viitorul soţ făcând aşa ceva. Chiar Botezatu o sfătuia de curând pe Bianca să renunţe la gelozie şi posesivitate, semn că şi el s-ar fi confruntat cu situaţii similare.

"Îi dau un sfat lui Victor să fie mai răbdător, iar Biancăi să nu mai fie atât de geloasă şi posesivă", a spus Bote.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod