Românii și sporturile de anduranță: Corporatiștii conduc în topul practicanților



Întrebați Care este cel mai greu lucru în practicarea unui sport de anduranță, cei mai mulți dintre români au spus că partea financiară (48,5%), 24%  dintre ei au precizat că timpul este un factor complicat pentru ei, iar 14,5% dintre ei au vorbit despre dificultatea stabilirii unui echilibru între profesie, familie și sport.

“Sunt foarte interesante motivațiile celor care practică sporturi de anduranță, în cea mai mare parte sportivi amatori: vor să se regasească în zgomotul și tumultul vietii cotidiene, iar sportul le oferă, iată, starea aceea de meditație și liniște de care au nevoie, mai ales în cazul curselor foarte grele sau întinse pe o durată mare de timp.
Practic, sportul devine noul medicament al stresului, noul regulator al echilibrului personal!“
, spune Roxana Lupu, sportiv de anduranță și Business Development Manager Adrenallina, Sports PR & more.


* Studiul a fost realizat în luna februarie 2016, pe un eșantion de 300 de persoane, femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani.
Datele au fost obținute prin intermediul unui chestionar online distribuit prin e-mail și social media.



Adrenallina, Sports PR & More este prima agenție de PR dedicată comunicării sportive din România și oferă servicii de strategie & branding sportiv, strategii corporate social responsibility prin sport, programe de motivație prin sport (custom made) pentru companii.

Adrenallina, Sports PR & More este parte a Adrenallina Media, ce cuprinde și www.adrenallina.ro, cea mai cunoscută platformă de sport de anduranță și aventură din România, în alergare, ciclism, triatlon.


Detalii suplimentare la www.adrenallinamedia.ro.

 

Foto: Dragoş Ion

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod