Dezvăluiri: Bebeluşa Oana este mamă singură!

Dezvăluirile Oanei Ioniţă, bebeluşa Cârcotaşilor, şedinţele la cosmetică ale Andreei Bănică şi adulterul Magdei Catone sunt subiectele la ordinea de zi. Bebeluşa Oana e tot singură:

Dezvăluirile Oanei Ioniţă, bebeluşa Cârcotaşilor, şedinţele la cosmetică ale Andreei Bănică şi adulterul Magdei Catone sunt subiectele la ordinea de zi.

Bebeluşa Oana e tot singură: "Eu şi David, tatăl fetiţei mele, nu suntem împreună. Avem o relaţie de prietenie şi atât"

Nu este momentul să mă căsătoresc. Eu şi David (n.r. - tatăl fetiţei Oanei) avem o relaţie de prietenie şi atât. În viaţă lucrurile se întâmplă cu un anumit scop, iar acesta a fost de a o avea pe Isabel. Atât. Noi doi nu suntem împreună, nu formăm un cuplu. Nici nu mi-am găsit jumătatea, deocamdată nu am niciun iubit şi nici nu mă interesează să am pe cineva în viaţa mea", a declarat "bebeluşa" Oana, pentru revista VIP, citată de Libertatea.

Andreea Bănică s-a pozat în timp ce-şi făcea manichiura!, spune Libertatea

Andreei Bănică îi place să fie fotografiată. Motiv pentru care se lasă pozată oriunde merge. Luni, artista a fost să-şi facă manichiura, iar pentru ca fanii ei să fie la curent cu tot ce face, vedeta şi-a postat pe Facebook o fotografie din timpul şedinţei de înfrumuseţare.

Adelina Pestriţu a salvat un bărbat rănit în zona intimă, scrie Click

Aflată în vacanţă la munte, Adelina Pestriţu nu-şi închipuia că o plimbare cu snowmobilul urma să se transforme în aventura vieţii ei, că va trebui să acorde primul ajutor unui turist rănit în zona intimă sau că va comunica prin semne cu el pentru a-l salva. Totul la "Plasa de stele", de la Antena 1.

În timp ce soţul ei, Şerban Ionescu, e imobilizat la pat, Magda Catone îşi face de cap cu amantul. L-a sărutat în maşină!, dezvăluie Cancan

Mariajul dintre Magda Catone şi Şerban Ionescu a fost puternic zdruncinat în toamna anului 2010, când cei doi au anunţat divorţul, cu scântei, din pricina faptului că actriţa ar fi avut un amant. După trei luni s-au împăcat la tribunal, însă căsnicia lor a devenit una de convenienţă. În timp ce Şerban Ionescu a fost răpus la pat de o boală care poate genera paralizia, Magda Catone îşi continuă nestingherită relaţia cu mai tânărul ei iubit.

Foto: Apropo

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod